5800....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
5800....
5800 da karar kılmış gibiydim x6 8gb ı gördüm aklıma takılan diğer modeller de samsung wave 525 sony ericsonn w705/w715 öncelikle dışarıya en yüksek sesi veren telefonu bilmek istiyorum çünkü arkadaşlarımla radyoyu dışarıya verip maç dinliycem radyoda ses düşüyor onun için tercih edeceğim modellerden de anlaşılacağı gibi müzik telefonu istiyoruım kamera da önemli iyi olması lazım iyi çekmeli karar veremedim bir de çok fazla müzik olacak telefonda harfle müzik arayabilmem laazım bu özelliği 6303i de gördüm sadece yardım edin lütfen limit 550 tl bir de kulaklıkla müzik dinliycem günde 3 saate yakın şarjı da 2 gün gitse yeter benim için iyi bir kulaklık almayı planlıyorum kulaklığa iyi ses vermsi lazım ve soketinin sağlam olması lazım cebime koyduğumda çıkmıycak yani yardım ederseniz sevinirim

:bigstar:

futbol123

futbol123

Üye
x6 8gb al pişman olmassın

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
sesi 5800 dan fazla mı çıkıyor? yada dokunmatiği daha mı hassas mesela ben tam ekran klavyeyle günde 100 mesaj atıyorum yaklaşık 110 mesaj geliyo şarjı 2-2,5 gün gider mi bunlar önemli mesela w705 in şarjı 4 güne yakınmış hem walkman telefon hem de hepsinden daha şık belki x6 yla aynılar dediğim gibi raadyonun sesini dışarıya verdiğimde ses yüksek gelicek maç dinlemek için biraz ayrıntılı cevap verirseniz daha iyi olur ...

SilentOne

SilentOne

Üye
x6 al yada n8

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
550 tl demiştim en fazla...

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
güncel

vivaldi123

Üye
2. el w995 bakabilirsin.

Dokunmatik değil.

Eğer q klavyeli birşey istiyosan 2.el n97 c6 vb.bakabilirsin.

500 tlye şuanki en iyi telefon kuşkusuz 5800.

wampirus45

Üye
5800 da olabilir.Ama size en iyi cevap verecek telefon x6

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
2. el düşünmüyorum. N97 mini de fazla küçük geliyor bana 5730 xm 5800 xm nin fiyatında olsa alacaktım ama değil maalesef. w995 de symbian değil... 5800 alıcam galiba bide 5800 ın tv çıkış kablosu ne kadar alırsam kesin tv ye bağlamam lazım ve bir de samsumng wave 525 var bu telefon nasıldır samsunglar hoşuma gidiyor soketleri sağlam ve bada telefon wave525 bir de sony ericsonn w705/715 var aklımda... 5800 ı da tamamen uygulama bolluğundan istiyorum her forumda 5800 ın adı geçiyor çok fazla uygulaması var temaları çok oyunları çok bir de n86 kaç tl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt