emeğine sağlık
crımınal Üye Konu Sahibi POLAT8124' Alıntı: tavla oynarken iyi olur gerçekten teşekkürler kardeş eline sağlık sevdim bunu Genişletmek için tıkla ... ) ÖnemLi DeğiL evet gercektende tavLa oynarken güzeL oLuyor --------------- Ekleme --------------- typerremzi1' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Ne demek iyi eğlenceler
POLAT8124' Alıntı: tavla oynarken iyi olur gerçekten teşekkürler kardeş eline sağlık sevdim bunu Genişletmek için tıkla ... ) ÖnemLi DeğiL evet gercektende tavLa oynarken güzeL oLuyor --------------- Ekleme --------------- typerremzi1' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Ne demek iyi eğlenceler
kumarbaz22 Üye bende ''your device does not support this application.Installation will be canceled'' diyor
pasha14 Üye kumarbaz22' Alıntı: bende ''your device does not support this application.Installation will be canceled'' diyor Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım anladığım kadarıyla ; Yükleme engellendi diyor. Benimde yapacak birşeyim yok ben konuyu açalı 4-5 ay olmuştur.
kumarbaz22' Alıntı: bende ''your device does not support this application.Installation will be canceled'' diyor Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım anladığım kadarıyla ; Yükleme engellendi diyor. Benimde yapacak birşeyim yok ben konuyu açalı 4-5 ay olmuştur.