demirci_115
Üye
UmutGidik. Arkadaşımıza Bir Sorunuz Burdan O v52 Ye Geçip C6Fw'ye Geçti Tekrardan Bir Sorun Bakalım Sorun Varmı Bence Sorun Olmaz Sonuçta CUSTOM FİRMWARE.
yaaa arkadaşım, sen önceki sayfaları oku da öyle gel. Nokianın sitesinde olmadığı belirtilmiş önceki sayfalarda, sebebi de açıklanmış. Yorum yazmak için yorum yazıyorsunuz. bırakmıyorum v60 sevdasını kurmuyorum cfw, sana mı sorucam?saçmalığın daniskası nokia nın kendi sitesinde yok bi açıklama yeni yazılım çıktı diye siz gidip navifirmden yazılım indiriyorsunuz.... link burdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
9 sayfa yorum yapılmıç sorular sorulmuş ama kimsenin aklına gelmemiş ki Nokia sitesine bakmak.. bırakın artık V60 sevdasını kurun bi cfw olsun bitsin...
aynen haklısın. şimdilik nokia yapacağını yapmışa benziyor fazla bişey beklemeyin bundan sonra bu tel içinyaaa arkadaşım, sen önceki sayfaları oku da öyle gel. Nokianın sitesinde olmadığı belirtilmiş önceki sayfalarda, sebebi de açıklanmış. Yorum yazmak için yorum yazıyorsunuz. bırakmıyorum v60 sevdasını kurmuyorum cfw, sana mı sorucam?
Sen kurmazsın, kurmak istemezsin anlarım, ama ahkâm kesiyorsun yahu...
--------------- Ekleme ---------------
bu arada rds'in çalıştığıyla ilgili bir ekran görüntsü(dailiymobile forumundan), radyo ismini göstermesi biraz zman alıyormuş ama.
yuklemek zormu peki telfna?neler dgsyo?
tema efektlerini açınca oluyo o sana veya v 52 ye özel değil herkeste olabilirarkadaşlar buqun telefonumda bir donma oldu be bataryayı cıkarıp geri taktım tel. Acıldıqında değişiklikleri gordum uygulama açarken ikonun sağ üst köşeşinde rec. ışıqı gibi bi ışık yanıyor ve öle açılıyor vede menu gibi yerleri açtıqımda kenardan doğru geldiqini gordum yada ortadan kenarlara dogru bi şekilde açılıp kapandıqını gordum .. Acaba bu sizdede varmı ? ( önceki gibi tak diye açılmıyor yani bi köşeden açılıp kapanıyor gbi bişe oluyor ) bu sizde varmı acaba ?
tşk ler cözdüm olayıtema efektlerini açınca oluyo o sana veya v 52 ye özel değil herkeste olabilir
forumda s60v5 kısmında modifikasyon kısmı var, ordan istemediğin kadar cfw bulabilirsinC6 Fw nerden ve nasıl kurabilirim ? link sayfa ? varmı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n-nokia-c6-v11-megalomaniax-v1-v2-389756.htmlC6 Fw nerden ve nasıl kurabilirim ? link sayfa ? varmı
--------------- Ekleme ---------------
tşk ler cözdüm olayı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?