Arkadaşlar yeni güncellemeyi bilgisayardan yükledim yanlız güncelleme sırasında sürekli usb bağlantısı koptu diye cihaz kurtarma uyarısı geliyo ovi suite pc suitten denedim sonuç aynı telefon güncellemesine baktım hal v.50 kurulu gözüküyor kurulum aşamasında sürekli usb bağlantısı koptu hatası veriyor nasıl yükleyebilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olablir mi..Şimdiden teşekkürler...
jayyjayy şimdi sen v60 cıktıgında yuklesen ne olucak ki nokia shopta yukletıyosun ne fark edıyo onu anlamadım...ben telefonu hackerlemeden orjınal hali ile versıyonları yukledim v30 dan bu gune kadar yani senın yuklemenle nokia shopda yuklemen aynı olucakk hem v60 ne zaman cıkıcak beli deil cıksa bıle ne tur yenılıkler gelicegi bile beli deill kım bılır kac ay sonra cıkar bakarsın seneye cıkar nokianın işi belii olmaz
herşey çok güzel de şu kameranın bekleneni verememesi çok kötü. çözünürlük neden bu kadar kötü ya. bunun bi iyileştirilmesi yapılamazmı acaba. bu telefona 3.2 mp koyulurmu hiç. açıkçası ben 3.2 den bile şüpheliyim çünkü bende bi de samsung u 600 var, o da 3.2 mp ama 5800 dan çok daha iyi görüntü yakalıyor. bu konu çok canımı sıkıyor benim keşke şöyle en azından 5mp lik bi kamera koyulsaydı veya 3.2 daha iyi entegre edilseydi.
bir yerde okumam sonucu bu guncelleme turkçe olarak yaptıgımızda tam performans alınmıyormus ingilizce dil olarak yparsak performans veriyormus dogrumudur acaba ?
--------------- Ekleme ---------------
birde rm-428 de 51.2.7 sürümü var bu daha faydalı olurmu dil önemli değil ?
anlıyorum sizi farkı varmı peki ? ben yabancı siteleri gezdim de bizim turkiye olan guncellemesinde eksikler varmıs
--------------- Ekleme ---------------
ben şimi güncelleme yaptım ve izlenimlerimi sizinle paylasırım beğenmezsem geri donmek kolay oldugundan yaptım zaten ama sunu soyleyeyim hızını farkettim ve dokunmatiğini