5800 yazılım güncellemesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukan43

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılım güncellemesi sorunu
Arkadaşlar 5800 'ımı pc ye bağladığımda nokia ovi suite programıyla güncellemelerini kontrol ediyorum ve internet radyosu, nokia messaging, müzik çalar uygulamalarının yeni versiyonunun çıktığını görüyorum ve seçip güncellemek istediğimde aşağıda eklediğim resimdeki hatayı alıyorum.. Sebebi ne olabilir ?? Çözemedim bir türlü.. Programım güncel, telefon doğrudan PC Suite modunda usb ye bağlı, uyumluluk yada internet explorer ayarlarından sertifika sorunu da yok.. anlamadım gitti yardım ederseniz sevinirim..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeş ovi suite programını kaldır ve tekrar kur daha sonra dene bende de aynısı olmuştu. bu arada telefonu kapatıp tekrar aç...

selcukan43

Üye
    Konu Sahibi
Programı kaldırıp tekrar kurdum sonuç aynı, telefonu kapatıp tekrar açtım sonuç yine aynı :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeş varsa birde wlan (wifi) ile telefondan dene.

selcukan43

Üye
    Konu Sahibi
Wifi yok ki evde :( telefondan denedim ama internete girmeye çalışıyor ama telefondan wifi bağlantısı ile başarılı olsa bile pc den neden olmuyor ki ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wlan bulursan ayarları değiştirmen gerekir ayarlar şöyle;
Menü/Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/İnternet erişim noktasındaki gsm operatörünü sil yeni bulduğun wlan ağı tek kalsın daha sonra wap servislerindeki erişim noktasınıda sil işine yaramaz zaten.

Menü/Uygulamalar/Sett.wizard uygulaması ile telefonun orjinal internet ayarlarını tekrar yüklemiş olursun, kolay gelsin...

selcukan43

Üye
    Konu Sahibi
Abimlerde var WLAN ağı ile bağlandım.. Diğer tüm internet adreslerini silmiştim zaten gereksiz bağlanıp kontörleri yediği için.. Bu şekilde güncelleme yaptım.. PC den neden olmuyor halen anlamış değilim ama.. Yanlız ben nokia messaging, yeni müzik çalar falan yüklememe rağmen hiçbir değişme olmadı ? ne mesajlarda hızlanma, ne de görsellikler de değişme gibi birşey olmadı yani.. Müzik çalar'da aynı şekilde.. Cevapların için de çok teşekkür ederim..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Müzik çalardaki değişiklik eğer dinlediğin parçaların sözlerinin bulunduğu dosya telefona atılırsa, ekranda şarkı sözleri çıkıyor bu kadar görsel bi değişiklik olmadı zaten.

wolfrec

Üye
mini internet paketi yapıp telden denedim *#0000#yapıp güncellemeleri aradım ama hiçbir Güncelleme yazılımı yok yazısıyla karşılaştım.Pc suiteden de denedim ama o da hiçbir güncelleme bulamadı sebebini bilen yardım edebilir mi?
Not:Telefonu hacklemek istemiyorum ona göre bir yol biliyorsanız yardım ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt