5800 Yazılım güncellemede telefon yazılımı indir diyo bu v60 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yazılım güncellemede telefon yazılımı indir diyo bu v60 mı?
:allalla::allalla:Yazılım güncelleme bölümünde yeni bi program var mıdır diye wifi ile arattım baktım önemli: telefon yazılımı diye bişiy çıktı 2.3 mb idi indirdim ve telefon güncellemesi yaparken yedekleme yapmanız önerilir gibi bişiy çıktı v60 çıkmış o zaman dedim baktım forumda hiç bişiy yok!! o ne olabilir?
heyecanla baktık sanırım v60 değil bu eylülde gelecek denilmişti çünkü..:allalla:

• Beğen
Tepkiler: p-siko mobile

aryscat

aryscat

Üye
V51. Çıktı ya... Odur...

omerynd

omerynd

Üye
v51 surumu. Şiddetle yüklemeni tavsiye ederim :) telefon adam gibi oldu sonunda

asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
hımms v50 den sonra v60 gelecekti hane :)

ossan001

Üye
ne deiştiki kardeş ne özellik geldi bnce yine istedigimiz seyler gelmedi off v60 geleydi olacaktı off ya aaaa :(( bn yüklemicemm hacli stn bnim tlfn böyle gayet hızlı ve süper bunda ne deişti anlatın ögrenelim

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ben yükledim hiç bi fark yok adam gibi olması hayal ürünü bence video oynatırken takılma aynı dokunmadik ekran takılması aynı hiç bi değişiklik yok

Tracy35

Tracy35

Üye
hımms v50 den sonra v60 gelecekti hane :)
sabırsızlanma Bu sanırım ara gunçelemesı v60 da gelıçek ama eylulde yada eylul sonunda bu arada nokıadan bana mesaj gelmedı bu sefer v51 için her gunçeleme Çıktıgında gelıyordu mesaj bu V51 De neden gelmedı mesaj merak ettım :D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
telefnu gncellemek için almadınya kullan güncllme gelene kadar işte.. arada nokia sıkılma diye güncelliyo yana yana beklemenin anlamı yok kii

ungood20

ungood20

Üye
v60 son güncellemedir. cıkacak oda eylül ortaları

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ne v60 ı yaaa!!!v52 çıktı,dokunmatik bayagı hassas tırnakla degil elin etiyle kontrol edilebiliyor...birde bayagı hızlı...çok güzel bi sürüm yüklemenizi tavsiye ederim...

tunahan08

Üye
Ya ben telefonun Yzılım güncelleme bölümüne giriyorum telefon guncellemesi war ama baslatamıyorum telefon yazılımıda 14MB ama diğer güncellemeleri yapıyorum sadece onu yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt