5800 yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

19tayfun07

Üye
    Konu Sahibi
5800 yardımmm
5800 ım var..akşam bataryası tam dı.. sabah baktığımda ise 1 tane cubuk kalmışş.. sorun ne olabilir????

mkavko

mkavko

Üye
Telefonu gece açık mı bıraktın?

19tayfun07

Üye
    Konu Sahibi
hayır..kendi kendine bitmiş..

mkavko

mkavko

Üye
Bataryayı değiştirmeyi dene. Bataryada sorun olabilir. Batarya bitmeden şarja takınca falan batarya şişiyor.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Arkadaşım telefonu son bıraktığından dolu gösterdiğine emin misin?Bende de 5800 var bazen sarj seviyesi doğru göstermiyor fakat birden de inmiyor?

19tayfun07

Üye
    Konu Sahibi
eminim...yatarken program açık bıraktım herhalde ondan olabilirmi ki...

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Ztn neyden gidecek başka

19tayfun07

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür böylee..bataryada sorun olabilirmi ki...

uPPsCa

Üye
eminim...yatarken program açık bıraktım herhalde ondan olabilirmi ki...

Arkadaşım uygulama acık bırakırsan şarj ın doLmasını bekLiyemezsin heralde :D
Hele bide internet i açık bırakırsan..:p

19tayfun07

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım..program açık unutmadım diye hatırlıyom..hiç bişey acık değildi.. başka bişeyden olamazmı

Arisklaus

Arisklaus

Üye
aga sen bir telefonu kapatıp aç.ztn açık parogram varsa da kapanır.başka bir şeyden de şarj gitmez öle kendi kendine

alicannnn

Üye
aga senin 5800 hiç bi sorun yok bnde de aynı durum oldu program açıktı tabikide müzik programı dinlemesen bile açık olmasından dolayı şarj yiyiyor bnm tek 5800 takıldığım şey var oda bounce oyunu bütün bouncelerde şifre var bizim kine gelince tuş olmadığından işe yaramıo nasıl geçicem bn o bölümleri can sıkıyooo

furkan1414

Üye
Ya Arkadaşlar Ben Telefondan MP4 Film İzlerken Ortalama 50-60 Dakika Aralarında Ekran Gidiyor Renk Renk Çubuklar Çıkıyor ve Telefon Reset Atıyor.Bu Her Defasında Oluyor Acaba Neden Olabilir Format Attım V51 i Tekrar Yükledim Ama Değişmedi V52 ye Geçsem Acaba Düzelir mi ?

uPPsCa

Üye
Ya Arkadaşlar Ben Telefondan MP4 Film İzlerken Ortalama 50-60 Dakika Aralarında Ekran Gidiyor Renk Renk Çubuklar Çıkıyor ve Telefon Reset Atıyor.Bu Her Defasında Oluyor Acaba Neden Olabilir Format Attım V51 i Tekrar Yükledim Ama Değişmedi V52 ye Geçsem Acaba Düzelir mi ?

onun bence formatla sürümle alakası yok servise ver zaman kaybetmeden...

seLametLe...:bigstar:

futbol123

futbol123

Üye
garantisi varsa götür orda yaparlar yada geri iade et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt