buyukaptan
Üye
5800 Yardım!! Yeniyim lütfen..
Arkadaşlar kaç gündür forumlarda geziyorum 5800 ı yeni aldım birşey bilmediğimden direk güncelleme yapdım *#0000# yapınca telefon versiyonunu v.52.0.007 olarak görüyorum.
fakat boş hafızam telefonu kapatıp açtığımda yani ram i diyorum 45 mb oluyor ama bu oldukça yetersiz bir değer gps i açınca da onlara(10 küsür) kadar düşüyor
telefonun garanti koşulunun devam etmesini istiyorum. Şarjım çok az gidiyor. hiç birşey yapmazsam max 1,5 gün gidiyor. bana bu normal gelmedi. ben telefonun şarjının çok gitmesini istiyorum
aradığım özellikler şunlar
-telefon şarjı max düzeyde gitsin(en az 2 gün olsun bari)
-İnternette dolaşmayı seviyorum.(Opera kullanıyorum) ama sürekli hafıza dolu uyarısı almaktan ve bi anda beni opera dan atmasından bıktım. bunun olmamasını istiyorum.
-Ekran parlaklığını en aza indirdim sensörü kapadım.
-Chat yapabilmek, ve internetten video izlemek istiyorum
-GPS i mutlaka kullanmak istiyorum.
ben bunları yapmak istiyorum. yeniyim kusuruma bakmayın. Forumda dolaştım
asıl sorum şu
benim telefonumun versiyonu V.52.0.007 ve yeni bi işletim sistemine geçmek istiyorum. Buna uygun sistem hangisidir. ve istesem ilk aldığım sisteme dönebiliyor muyum yani garantinin devam etmesi için.
Benim telefonumun Versyionu güncel. BU geçişlerde problem yaratır mı?
Hangi sisteme geçmeliyim(max şarj,GPS ve internet olmazsa olmazım)
Şimdiden teşekkür ederim.
fakat boş hafızam telefonu kapatıp açtığımda yani ram i diyorum 45 mb oluyor ama bu oldukça yetersiz bir değer gps i açınca da onlara(10 küsür) kadar düşüyor
telefonun garanti koşulunun devam etmesini istiyorum. Şarjım çok az gidiyor. hiç birşey yapmazsam max 1,5 gün gidiyor. bana bu normal gelmedi. ben telefonun şarjının çok gitmesini istiyorum
aradığım özellikler şunlar
-telefon şarjı max düzeyde gitsin(en az 2 gün olsun bari)
-İnternette dolaşmayı seviyorum.(Opera kullanıyorum) ama sürekli hafıza dolu uyarısı almaktan ve bi anda beni opera dan atmasından bıktım. bunun olmamasını istiyorum.
-Ekran parlaklığını en aza indirdim sensörü kapadım.
-Chat yapabilmek, ve internetten video izlemek istiyorum
-GPS i mutlaka kullanmak istiyorum.
ben bunları yapmak istiyorum. yeniyim kusuruma bakmayın. Forumda dolaştım
asıl sorum şu
benim telefonumun versiyonu V.52.0.007 ve yeni bi işletim sistemine geçmek istiyorum. Buna uygun sistem hangisidir. ve istesem ilk aldığım sisteme dönebiliyor muyum yani garantinin devam etmesi için.
Benim telefonumun Versyionu güncel. BU geçişlerde problem yaratır mı?
Hangi sisteme geçmeliyim(max şarj,GPS ve internet olmazsa olmazım)
Şimdiden teşekkür ederim.

açık olmasına rağmen nedendir yA.