5800 Yardım!! Yeniyim lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buyukaptan

buyukaptan

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yardım!! Yeniyim lütfen..
Arkadaşlar kaç gündür forumlarda geziyorum 5800 ı yeni aldım birşey bilmediğimden direk güncelleme yapdım *#0000# yapınca telefon versiyonunu v.52.0.007 olarak görüyorum.

fakat boş hafızam telefonu kapatıp açtığımda yani ram i diyorum 45 mb oluyor ama bu oldukça yetersiz bir değer gps i açınca da onlara(10 küsür) kadar düşüyor
telefonun garanti koşulunun devam etmesini istiyorum. Şarjım çok az gidiyor. hiç birşey yapmazsam max 1,5 gün gidiyor. bana bu normal gelmedi. ben telefonun şarjının çok gitmesini istiyorum

aradığım özellikler şunlar

-telefon şarjı max düzeyde gitsin(en az 2 gün olsun bari)
-İnternette dolaşmayı seviyorum.(Opera kullanıyorum) ama sürekli hafıza dolu uyarısı almaktan ve bi anda beni opera dan atmasından bıktım. bunun olmamasını istiyorum.
-Ekran parlaklığını en aza indirdim sensörü kapadım.
-Chat yapabilmek, ve internetten video izlemek istiyorum
-GPS i mutlaka kullanmak istiyorum.

ben bunları yapmak istiyorum. yeniyim kusuruma bakmayın. Forumda dolaştım
asıl sorum şu
benim telefonumun versiyonu V.52.0.007 ve yeni bi işletim sistemine geçmek istiyorum. Buna uygun sistem hangisidir. ve istesem ilk aldığım sisteme dönebiliyor muyum yani garantinin devam etmesi için.

Benim telefonumun Versyionu güncel. BU geçişlerde problem yaratır mı?
Hangi sisteme geçmeliyim(max şarj,GPS ve internet olmazsa olmazım)

Şimdiden teşekkür ederim.

jayjay16

jayjay16

Üye
Dostum sen yeni bi cfw at. enazından daha uzun gider bataryan.

Bu Sistem Modifikasyonun Linki. Burdan da istediğin özelliklere sahip olanı seçebilirsin :
Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları

Bu İstediğin özelliklere sahip cfw :
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...r-icin-anlatim-ve-dosyalar-mevcut-436568.html

Bu da şu anda benim kullandığım ve gayet memnun olduğum cfw ki gerçekten tavsiye ederim. Şarjı 1,5-2 gün gidiyor. özellikleri ve görselliği çok güzel zaten resimler ve nasıl kurulacağı konunun içinde mevcut :
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...x-v3-orjinal-4x4-4x5-en-stabil-fw-425992.html

Kolay Gelsin.. :)

buyukaptan

buyukaptan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekkürler senin dediğin kurdum ama sensör dönmüo:( açık olmasına rağmen nedendir yA.:(

jayjay16

jayjay16

Üye
kardeş teşekkürler senin dediğin kurdum ama sensör dönmüo:( açık olmasına rağmen nedendir yA.:(

Rica ederim dostum. Sensör için menü/ayarlar/telefon/sensör ayarı/döndürme kontrolü/oto. ekran döndürün kutucuğunu işaretlersen sorun hallolacaktır. Kolay gelsin..

buyukaptan

buyukaptan

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun kardeş bi de 4*4 ü indirmeme rağmen nie olmuo ki :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt