5800 Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yardım Lütfen
Merhaba Arkadaşlar;
Telefonu alalı 2 hafta felan oldu ama birisi hata 2si yardım olmak üzere 3 sorum olacak :
1(hata) : Arkadaşlar galerinin içinde 2 tane resim var adı : noPic50x50 açılmıyor silinmiyor kurtulamadım nedir bu bir bilen varsa lütfen yardım etsin.Usb kablosu ile bağladığımda bilgisayarda da görünmüyor.
2(yardım) : Arkadaşlar şu aşağıdaki resimdeki kırmızı msn ikonu var ya ben onu bir türlü getiremedim ya.Video sunda ona basıyor adam rehberdeki kişiye resim ekliyor sık aradığın kişileri ekrana koyuyor resme tıklıyor arayacagı zaman ya da msj atacağı zaman.Ben yeşilini getirdim yeşili yeni kayıt açıyor aradım taradım yok kırmızı olan:bilmm

Resim :

3(yardım) : arkadaşlar ben hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum ama hiç ona yönelik bir şey bulamadım.Telefona yeşil tuş kırmızı tuş felan diye atıyorlar ama onu demiyorum.Hafıza kartımı biçimlendirmek istiyorum.Kard readerle yapsam içinde sistem dosyası felan vardır telefonun ihtiyaç duyduğu diye korkuyorum.Kendisi atarsa hani belki onları silmez :evet:

Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...:bye2:

sevdaseyda

Üye
uyuz forum

donaldduck

donaldduck

Üye
arkadaşım daha önceden bende bu tarz sorunlar veriyordu. Hard format attım artı sd kartı rahat bir şekilde formatladım. Sd kartın içindeki dosyalar kendiliğinden geliyor. CD si mevcut ise içindeki özel dosyalarını al formatla. Cd den yükleme yap hepsi geri geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt