5800 yandaki tus kiliti kapattıgımda ekran kalıyo kılıt ısaretı kalıyo yardımm lutfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
5800 yandaki tus kiliti kapattıgımda ekran kalıyo kılıt ısaretı kalıyo yardımm lutfen...
beyler allah rızası için cevap verin 5800 v40 surumunu yukledım cok guzel ama bır sorun var...
beyler ana ekranda dururken sagda asagı tus kılıdı tusu var ya tus kılıdını kapatıyorum ekran aynı kalıyo ama kilit işareti gelıyo tekrar acıp kapatınca ekran kapanıyo bu sorunu yasıyan bana bı ozel msj yada burdan yazsın cıldırcam telefonu fırlatıp atcam lutfen...

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım fazla program varsa kasma yapar bunu genelde pcden dosya atıp çıkartıığın zaman yapar süreklimi yapıyor bunu biraz açarmısın eğer reset sorunu varsa çözümü biliyorum bide onu dene istersen?

--------------- Ekleme ---------------

cihaza fazla yüklenme programlar çakışır ve kaldırmaz kitlenir reset atar donmalar olur elindne geldikçe gerekli şeyler kur sadece

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
blader sımdı ekran ana ekranda kılıt ı ındırıyorum ekranın ışıgı kalıyo tuş kiliti işareti sag ustte belırıyo eger bırdaha acıp kapatırsam (2 kere) ekran gıdıyo suan format attım gıttı tekrar gelıcek bence acarsan sevınırırm tesekkurler

yagizankar

Üye
merhaba arkadaşım aynı sorun bendede var version 40 a geçince oldu bu format filan hiçbir şey kar etmez buna ya yeni version bekleyeceksin ya da kilit kodu kullanmayacaksın telefon kilitleme kodu olunca bu sıkıntı çıkıyor aynı zaman da yeni versionda msajlar kart a kaydettiğinde iletim raporları mesaj sesi olarak çıkıyor buda deli eden başka bir problem :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt