5800 v40 sürümü tuş kilidi mi bozdu acil yardım lütfen telefonu fırlatıp atcam yardım lütfen...<<<<<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 sürümü tuş kilidi mi bozdu acil yardım lütfen telefonu fırlatıp atcam yardım lütfen...<<<<<
V40 SÜRÜMÜ TUŞ KİLİTİMİZ BOZDU >>> beyler allah rızası için cevap verin 5800 v40 surumunu yukledım cok guzel ama bır sorun var... beyler ana ekranda dururken sagda asagı tus kılıdı tusu var ya kapatınca ekran sönüyo asagı surgu yapıyorum ekrandak ışık gitmiyo ekran aynı kalıyo sag usttekı kılıt ısaretı gelıyo tekrar surguyu acıp kapatınca ekran sonuyo bu sorunu yasıyan bana bı ozel msj yada burdan yazsın cıldırcam telefonu fırlatıp atcam lutfen...

ArslanArif

ArslanArif

Üye
bence format at

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
atmazmıyım ya attım bıdaha atcam anasını satm

vj_sinan

vj_sinan

Üye
hocam bn tam anlamıyorum ama bi sessör ayarlarına bak derim
bide eğer oluyosa tabi tekrar eski yazılıma döndür sonra tekrar v40 yap dene

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
nası eskı yazılım cevırcem ?

Progressivity

Progressivity

Üye
eski yazılıma döndüremezsin istesende v40 yüklediysen tamamdır v31e döndüremezsin

qwerty33

Üye
benim tel de de aynı sorun vardı hard format attım düzeldi

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya :( bende duzelmedı lanet :(

cemee61

cemee61

Üye
bence versyonu tekrar yuklemeyi dene. ilk defa senden duydum bu problemi, belki yukleme sirasinda bir hata olusmustur:hmmm

ozmeozturk

Üye
Arkaşlar evet 5800 v40 red kullanıcısıyım ve v40 yüklendikten sonra tuş kilidi şaçmalamaya başladı bu sürümün en büyük hatası bu fakat benim gözlemlerimde red lerde bu sıkıntı oldugu kanısındayım birde tuş kilidinde yaşanan sıkıntılar şu şekilde bende yaşadığım telefon aramalara cevap veremiyor ve alarmları durduramıyor bunları yapmak için yan taraftan tuş kilidini açmak gerekiyor tuş kilidi yantaraftan açılığ tekrar kitlendiği zaman ekrandan kaydırarak açmak mümkün oluyor . Şİmdilik Nokia a şunu demek istiyorum

MooNYacK

Üye
evet arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt