5800 xpress muzık yenı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpress muzık yenı
Arkadaslar internetten 5800 aldim yarin gelecek acik kasa varmi diye bakacagim ama bataryadan tam verim almak icin ilk kac saat sarj etmem gerekiyor ayrica onerdiginiz programlari yazarsaniz sevinirim baska konuda onerileriniz varsa bekliyorum simdiden tesekkurler

Revengeful

Emekli Yönetici
16 saat sarj ediceksin

M3L!H

M3L!H

Üye
Benim bildiğim Lithium-Ion pilleri dolana kadar, yani 2-3 saat şarj etmek yetiyor. Çünkü şarj ede ede, batarya açılıyormuş diye duydum Lithium-Ion'larda..

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
yok 36 saat abartmayalım beyler emeğe saygı:d:.zaten dolunca bağlantı kesiliyor bi anlamı kalmıyorki takılı tutmanın ben dolunca çıkardım taş gb günden günede güçleniyor sanki:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

BİTMESİNİ BEKLEMEDEN DÜZENLİ ŞARJ

Lityum pilleri, nikel pillere göre avantajlı kılan en önemli nokta, hatırlama özelliğine sahip olmamasıdır. Nikel pillerde bulunan bu özellik, pil rastgele şarj edildiğinde ve tam bitirilmeden tekrar şarj işlemine tabi tutulduğunda ortaya çıkar. Bu tür şarj işleminden sonra, pil içerisinde oluşan kristaller pilin performansını düşürür. Lityum pillerde istenen zamanda şarj işlemi yapılabilir. Pilin tamamen bitmesini beklemeye gerek yoktur. Pil süresi üçte bir seviyesine geldiğinde yapılan düzenli şarj, pil ömrüne katkıda bulunacaktır.

PİLİ ÇOK UZUN SÜRE ŞARJ ETMEYİN, GÜNEŞTE BIRAKMAYIN

Lityum piller, içlerinde fazla ısınmaya karşı koruma sağlayan devre bulundurduğu için gece boyunca ya da bir kaç gün şarjda kalmaları ısınma problemini ortaya çıkarmaz. Fakat bu süre bir hafta gibi uzun bir süreye çıkınca ısınmaya sebeb olur ve pile zarar verir. Aynı sorun, pil güneş ışınlarına maruz bırakıldığında ya da kaloriferin üstüne bırakıldığında da meydana gelir.

OğuzcanAbi

Üye
12 16 arsı ama o ara telefonu pek kurcalama

hotlock

hotlock

Üye
kardeş alma diecem ama şimdiye gelmiştir hayırlı olsunda aynı cihazı geçen ay ben aldım n97 ye benzetmeye çalışmşlar ama 1000 liralık telefon 450 lira olurmu olmaz onun için nokia bir çok özelliği göz aedı etmiş mesela ekran çözünürlüğü
o koskocamn ekrana göre baya düşük kalmış çoğu uygumayı açarken çözünürlüğün ne kdar düşük olduğunu farkdeceksin +dukunmatik ekran berbat çok geç algılıyor p1i ondan daha eski olmasına rağmen ekran algılaması ondan kat kat ii.benim gibi çok heveslenip almak isteyen arkadaşlar varsa hiç önermiyorum almayın pişman olursunuz.

The Lich King

The Lich King

Üye
ben dün aldım adam bana iyice bitir sonra 8-10 saat şarj et bidaha bitir bi kere daha 8-10 saat şarj et dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt