5800 XM Yardıma İhtiyacım Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 XM Yardıma İhtiyacım Var...
Ben 1 haftadır 5800 kullanıyorum telefonumla msj yazarken msj biraz uzarsa mesela 2. sayfaya gelirsem yada 2. sayfaya yakşalırsam telefon çok yavaşlıyor mesela ben msjı yazıp bitiriyorum bakıyorum ekrana 3-4 kelime arkamdan yavaş yavaş geliyor yazı arkadan ben yazmayı bitirip en az 3-5 dk telefonun yazdıklarımı yazmasını bekliyorum umarım anlatabilmişimdir bunun bir çözümü varmı yardımcı olurmusun lütfen sürüm güncelleyim dedim sitedeki tariflerden denedim fakat yapamadım yardım lütfen =(

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim telefonunun yazılım versiyonu eski galiba son versiyonu yani 31.0.101 i yüklersen sorunun kalmaz..Nokia Software Updater i pc ye kur güncelle..

evet son sürüm o yüklemende fayda var

Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar kuruyorum pc ye olmazsa tekrar yazarım sorunu yardımlarınız için çok teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

çok değerli aradaşlarım verdiğiniz cvptan ve yardımdan ötürü çok teşekkür ederim sorun çözüldü son bir sorum daha var matbaada çalışıyorum gürültülü bir ortam yani 5+1 var ve eskiden çin malı telefonum vardı onu kullanıyordum 5+1de şimdi 5800 ımı bağlıyorum ve nerdeyse ses yok dencek kadar az seçenekler ıkıyor bağlayınca hat çıkışına seçsem müzik standınıda seçsem kötü çin malından beter ses alıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???

--------------- Ekleme ---------------

çok değerli aradaşlarım verdiğiniz cvptan ve yardımdan ötürü çok teşekkür ederim sorun çözüldü son bir sorum daha var matbaada çalışıyorum gürültülü bir ortam yani 5+1 var ve eskiden çin malı telefonum vardı onu kullanıyordum 5+1de şimdi 5800 ımı bağlıyorum ve nerdeyse ses yok dencek kadar az seçenekler ıkıyor bağlayınca hat çıkışına seçsem müzik standınıda seçsem kötü çin malından beter ses alıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz???

pzoomtel

Üye
daha kısa bı yoldanda yapabılırsın mesajda yazma dılını ıngılızce yap t9 uda kapat faydasını gorceksın. herkese tesekkrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...