5800 XM Wireless Sorunu ( Acil Yardım Arkadaşlar )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Qarez98

Qarez98

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Wireless Sorunu ( Acil Yardım Arkadaşlar )
Arkadaşlar Merhaba , 5800 XM Telefonumdan Hiçbir Yerde Wifi ile Bağlanamıyorum ..
Önce Bağlandığını Söylüyor Ağa Bağlı Görünüyor Fakat Webten Gezmek İstediğimde
' Geçersiz Sunucu İsmi ' Deyip Bağlantı Kesiliyor :(
Geçenlerde Karıştırıyordum Muhtemelen O Ara Oldu Bu Olay , Telefonumda v50 Yüklü.Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar ..
Şimdiden Teşekkür Ederim ..

daniel_23

daniel_23

Üye
hard format at düzelicektir.

Qarez98

Qarez98

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format Atacak Kadar Ağır Bir Durum Olacağını Zannetmiyorum , Bilen Arkadaşlar Yol Gösterirse Sevinirim ..

mkryvz

mkryvz

Üye
Bu sorun zaman zaman bende de oluyor, ama genellikle belli başlı modemlerle ilgili diye düşünmeye başladım. Çünkü çoğunlukla aynı modemlerle bu sorunu yaşıyorum. Sanırım modemdeki DNS yada DHCP ayarları ile ilgili olabilir. Kendi sorunumu çözüme ulaştırdığımda sizlere de haber vereceğim.

Qarez98

Qarez98

Üye
    Konu Sahibi
Modemden Olacağını Zannetmiyorum Çünkü Bir Çok Wifi Bağlantısında Aynı Sorunu Yaşadım ..
Yazdığı Tek Şey ' GEÇERSİZ SUNUCU İSMİ ' Oluyor ..
Yardımmmmmmmmmmmmm - GünceeeeLLLLLLL !

Qarez98

Qarez98

Üye
    Konu Sahibi
Güncellllllllllll , Yokmu Yardımcı OLacak Arkadaşlar Yaaaaaaa !

OğuzcanAbi

Üye
formata katılıyorum

erdogan239

Üye
bu sorun bendede var evdeki modemle internete girmek istediğimde gecersiz sunucu ismi diyor sorun telden kaynaklanmıyor bazı modemlerde sorunsuz calışıyor tel ayarlrı veya modem ayarları ile ilgili fakat okadar aradım internette dns adresi filan değiştırmeyi yazmışlar oda işe yaramıyor bilen varsa çözümü yazsın v50 dende kaynaklandını söylüyorlar ama net bir bilgiyok

harun12345

harun12345

Üye
Eğer modeme internete giriş için atanan dns adresleri ile telefona atanan dns adresleri farklı ise oluyor olabilir.Bende olmuştu böyle düzelttim.Yada daha farklı bir nedendendir.

mafia888

mafia888

Üye
Eğer modeme internete giriş için atanan dns adresleri ile telefona atanan dns adresleri farklı ise oluyor olabilir.Bende olmuştu böyle düzelttim.Yada daha farklı bir nedendendir.

dediğinin durum ile alakası yok diyelimki wifi olan bir yere gittin modem şifresini öğrendin adamlar sana geçerli dns ayarlarınıda mı söyleyecekler bağlanabilmen için saçma :D

kardeşim wifi programları var onlarla bi dene olmadı firmware değiştir

tlgcn38

tlgcn38

Üye
normal bir ev modemine girerken olmaz da ücretsiz bi cafe vs. modemelrde olursa normaldir.. bende böyle..

burhanasık

burhanasık

Üye
sorun modemde arkadaşlar şifreyi yenilerseniz sorun kalmaz ben böyle düzeltiyorum

kartal158

kartal158

Üye
hard formattan başka çözüm yok

furkan142

furkan142

Üye
Dostum aynı sorunu bende yaşadım.Bir sürü şey deneidm ayarlala ilgili olmadı.Har format attım şuan süper bi şekilde çalışıo :)

disslexi

disslexi

Üye
bende de aynı sorun var! gecersiz sunucu.. baglandı deyipte baglanmaması.. Hard format nedir nasıl yapılır acıklayabilecek varmıdır? tesekkurler :)

--------------- Ekleme ---------------

gecersiz sunucu ismi diyor hala! hard format attım kırmızı+yesil+kamera tusları bide acma tusuymus.. hala gecersiz sunucu ismi off

zorbela1907

Üye
selamlar benım acıl bır sorunum var telımde wireless e gırıom ama ag anahtarı sıfrede yanı ğ harfı var ama telde sadece g harfı yazabılıorz ğ nasıl yazabılrz acıl yardım edn bana kafayı yedım :S:)

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede aynı sorun vardı dns değistirdim geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...