5800 xm video

Sponsorlu Bağlantılar

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm video
arkadaşlar 5800 xm telefonumda .mp4 formatında 720x304 cozunurlukte video izlemeye çalışıyorum fakat acmaya calıstıgımda kısmen calıstırılma denenıcek gıbı bısey yazıyor ve sadece ses gelıyor goruntu yok. videoyu izlemek ıcın cozunurlugu mu dusurmelıyım (eger oyle ise telefonumun cozunurlugu kactı?)? birde klip bilgilerinde videonun formatı video/x-hx-avc1 olarak gozukuyor...
yardımlarınız ıcın sımdıden sagolun

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
telefonunla alakalı deil video formatıyla alakalı total video converter ile videoyu 3gp olarak cevir calıstırıcaktır

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
yani real player mp4 calıstır mıyor mu? ben mp4 olarak kullanmak ıstedımde...

Buluthan_

Buluthan_

Üye
3 gp ile doğrudan alakalı değil 5800 mp4 de destekler.Sorun çözünürlükte.640*360 olmalı. En kullanışlısı Allok Video to MP4 Converter 'dır bence. Ben onu kullanıyorum son derece rahat ve birebir uyuyor. Şu ana kadar da hiçbir sorun yaşamadım. Ücretli olması dışında hiçbir sorunu yok programın ki o da keyler bulunarak hallediliyor zaten :)

guero

guero

Üye
cyberlink mediashow espreesso kullan imbort video'dan ==> Videonu seç ====>daha sonra Mobilphone'dan nokia ===> ordan da 5800 XM seç kaliteli mp4 olarak izle hem ayrıca mp4 olarak stereo seste kaliteli görüntüde video izlemek varkne neden 3gp gibi ses ve görüntüsü kötü bi formatta video izleyesinki .

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
o yuzden zaten sordum baska bı sansımız yok mı gıbısınden :) 3gp cok kalitesiz (bence)

--------------- Ekleme ---------------

saol buluthan, senın dedıgını yaptım calıstı.
guero sanada tesekkur ederım, senın yontemı buluthanınkı calısınca denemedım ama yinede sagol.

guero

guero

Üye
Rica Ederim kolay gelsin hepinize

bigboss35

bigboss35

Üye
arkadasım evet çözünürlükten oluyo çözünürlüğü 368*208 yap total video converter ile sorunsuz çalıştırırsın ve tam ekran çıkar.

ibibiq

ibibiq

Üye
cyberlink mediashow espreesso kullan imbort video'dan ==> Videonu seç ====>daha sonra Mobilphone'dan nokia ===> ordan da 5800 XM seç kaliteli mp4 olarak izle hem ayrıca mp4 olarak stereo seste kaliteli görüntüde video izlemek varkne neden 3gp gibi ses ve görüntüsü kötü bi formatta video izleyesinki .

indirdim kurdum ama mobilphone dan noki falan seçilmiyor orasını biraz anlatırmısın kardeş yaa sana zahmet

bugrasert

Üye
size tavsiyem any video converter kullanın en temızı ve en rahatı deneyın göreceksınız

murat_yuruk

Üye
eyvallah guero,, dediğin gibi yükledim çözünürlük 320 yaptım, ayna gibi sorunsuz seyrediyorum.. teşekkürler ..

furkanmentese

Üye
total video convert kullanıyorum çok iyi.trial olması kötü ******i bulursan mükemmel program tavsiye ederim mp4 ler çok süper çevrilio ama çok mb tutuyo demiş olayım yüksek kalite olduğu için :D

smsnn

Üye
arkadaşlar format factory diye program var harika bişey hemde bedava..üstelik tüm telefonların modellerine göre ayrı çevirim yapıyo ,5800 da var

umut1@

Üye
video total programını kullan videoyu iphone formatında çevir işte sana dev ekran gerçek görüntü netliği iyi seyirler

sutlu

Üye
Arkadaşlar başka çözünürlükte yaparsanız ses var görüntü olmaz kendine uygun olan çözünürlük ise 360*640 mp4 formatına çevirin en iyi bir şekilde izlersiniz herkese kolay gelsin

cmlakbtr

Üye
Arkadaşlar Ben Allok (3GP PSP MP4 iPod) Video Converter Kullanıyorum Gayet memnunun.Dün Nefes Flimini mp4 olarak tele attım.Süper Görünüyor.

kartalizhma

Üye
ya peki formatı tamamladıktan sonra telefona nasıl atıcaz nabcaz görüntülü gösterme imkanınz varmı

kartal158

kartal158

Üye
çözünürlük uygun değil telefon 5800 sa çözünürlük 260*340 veya 360*240 olması lazım

izzet-64

izzet-64

Üye
ya arkadaşlar bn dediklerinizin hepsini yaptım dediğin gibide 3gp kalitesiz bi format ama bnm sorunum başka galiba her türlü video çeviri programını kullandım hepsinide telefonum destekledi...(5800 xm) fakat videonun sadece 3 dakikasını çeviriyo yardımcı olabilirmisiniz......

Takipçi Satın Al

Üst Alt