5800 XM Telin şarjı bitti açılmıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mitrax

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Telin şarjı bitti açılmıyor ?
Arkadaşlar,bu gün telefonumun şarjı bitti.En son şarj boşaldı dedi ve tel kapandı.Şimdi şarja takıyorum takılı iken açma yerine basıyorum tel titriyor ama açılmıyor öyle kalıyor sorun nedir ? bu konuda bir yardım edermisiniz lütfen ?

Revengeful

Emekli Yönetici
şarja tak ve hard format atmayı dene (yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu +açma kapama tuşuna basılı tut ve tamamen açılmasını bekle)

Perfect!

Üye
hafıza kartını çıkar açmayı dene eğer açılırsa hafıza kartını biçimlendir sonra tak önce hafıza kartının içini yedeklemeyi unutma tabi

--------------- Ekleme ---------------

önce haffıza kartını dene hard atarsan rehber de gider

Revengeful

Emekli Yönetici
ha evet unuttum bendede arasıra açarken takılıyo nokia yazısı bölümünde . hafıza kartını çıkarıp açınca oluyo

mitrax

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ikinizinde dediğini yaptım ama hiç birşey olmadı,sadece titreşim yapıyor telefon öle duruyor.Telefon yeni bataryasıda.Şarj boşaldı bu gün.Eve gelince taktım böyle.Diğer batarya denedim açılıyor ama bunda böyle yaptı :S bataryada sorun olacağınıda sanmıyorum. :S

Başka çaresi yokmu sorun nedir

Perfect!

Üye
batarya değiştirdiğinde açılmıyorsa sorun bataryadadır bence telefon diğer batarya ile çalıştığına göre telde sorun yok

mitrax

Üye
    Konu Sahibi
batarya değiştirdiğinde açılmıyorsa sorun bataryadadır bence telefon diğer batarya ile çalıştığına göre telde sorun yok

Telefonda sorun olduğunu sanmıyorum ama bataryanın nasıl bi sorun olduğunu anlayamıyorum.Hiç bişey olmadan oldu sadece şarjı bitti.Ve açma tuşuna basınca titriyor

Perfect!

Üye
bataryayı aldığın yere götür göster bu değiştirirler

Perfect!

Üye
inş.düzelir

oktay2617

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de oldu? siz problemi çözebildiniz mi? yardım lütfen! bende bataryadan şüpheleniyorum ama başka batarya deneme şansım şuan yok?

gel2le

Üye
aynısı bendede oluyor sarzı bosaldımıydı acılmıyor bırde ac 3e ac 4e baterya fısı dakıyom ama sarz etmıyor onlar hıcbırsey goremıyom nıyekı

gardiyan52

Üye
benim n95 8gb de aynı oldu napcam yardım...şarj bitti ve kapando ne şarj alıyor ne de açılıyor...

yasar..1

Üye
şarj takılıyken açma kapama tusuna basılı tut

yağızaygün

yağızaygün

Üye
hafıza kartında çok fazla dosya varsa hafıza kartını çıkar öyle açmayı dene.3120c de de bazen oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt