5800 XM Telefonum 30 iş Günü Süre Aşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dangerouz

dangerouz

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Telefonum 30 iş Günü Süre Aşıldı
Arkadaşlar teleserviceye verdiğim telefonumun 30 iş günü yasal süresi doldu ve haala yedek parça bekleniyor.Yarın Nokia' yı arayıp para iadesi, yeni telefon veya bir üst model ile değiştirilmesini isteyeceğim faka büyük ihtimalle yan çizecekler.Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirler mi ? Nasıl yapmam gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.

angryperson

Üye
Arkadaşlar teleserviceye verdiğim telefonumun 30 iş günü yasal süresi doldu ve haala yedek parça bekleniyor.Yarın Nokia' yı arayıp para iadesi, yeni telefon veya bir üst model ile değiştirilmesini isteyeceğim faka büyük ihtimalle yan çizecekler.Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirler mi ? Nasıl yapmam gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.

ben yaklaşık 6 ay önce para iadesi aldım aynen şu şekilde yap... teleservice sayfasını aç oradan kayıt sayfasını bul orada zaten kayıt altına alınma tarihi var... o sayfanın çıktısını al.... daha sonra fatura fotokopisini çektir... kaymakamlıktan dilekçeyi doldur ( durumu anlat ve para iadesi istediğini dilekçede belirt) ve tüketici hakem heyetine para iadesi istiyorum diye bu 3 dosyayı ver.... 1.5 ay iiçinde karara bağlanıyor zaten büyük ihtimal kazanacaksın.... geçmiş olsun... ama şansın varmış o telefona verdiğin paranı geri alıyorsun .... git adamakıllı tel al biraz daha koyup... ben aynen sana anlattığım gibi yaptım... şansın varmış ki 30 iş gününü aşmışlar...

hoss

hoss

Üye
para iade ni al bir daha da nokia ya bulaşma :oke:

dangerouz

dangerouz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar fakat daha önceki arıza formlarından 1 tanesi eksik onu sinirlenip yırtıp atmıştım.Acaba bir sorun teşkil eder mi bu cihazın 3 . kez gidişi teknik servise.

hoss

hoss

Üye
Teşekkürler arkadaşlar fakat daha önceki arıza formlarından 1 tanesi eksik onu sinirlenip yırtıp atmıştım.Acaba bir sorun teşkil eder mi bu cihazın 3 . kez gidişi teknik servise.
telefonun bütün arızaları ve kac kere servise gittiği onların bilgisayırnda dostum sorun cıkacagını sanmıyorum :oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
telefonun bütün arızaları ve kac kere servise gittiği onların bilgisayırnda dostum sorun cıkacagını sanmıyorum :oke:

Evet ancak tüketici hakem heyeti o belgeler olmadan işleme almıyor. Daha sağlıklı olabilmesi için servise gidip bilgisayardan tamir formu çıktısını tekrar alıp hakem heyetine başvurması daha sağlıklı olur bence.

Ayrıca şikayet sahibi arkadaş; hakkını aramaktan kaçınma.Bu tür konularda firmalar genelde yan çizer ama sen bir tüketici olarak hakkını tam anlamıyla aramazsan sen kaybedersin.

dangerouz

dangerouz

Üye
    Konu Sahibi
Anladım dostum teşekkür ederim :)

angryperson

Üye

dostum 30 iş günü aşması da zaten ayrı bir iade nedeni... 30 iş günü olayı var zaten 3. kez 2. kez bakılacak bir durum yok... 3. kez gitmesi de ayrı bir neden 30 iş günü de.... bunlardan sadece birisi yeterlidir... ben sadece 30 iş günü nedeniyle aynen sana anlattığım gibi yaptım kazandım paramı geri aldım... ama sn hakem heyeti iyice etkilensin diyosan 3 kez gittiği belgesini de koy yine... ama zaten 30 iş günü kuralı yeterli... git kendine androidli tel al 600e bulursun samsung galaxy ace falan... ucuz atlattın 5800dan kurtularak...

mahqum_74

Üye
para iadesi al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...