5800 xm sorunsuz en sade ve en temiz fw deneyin pişman olmazsınız

Sponsorlu Bağlantılar

badsubh

Üye
dostum fw ni yükledim .. hemen ilk izlenimlerimi paylaşim sizinle. bi def çok sde bi fw olmuş . bunu bependim. orijinl tema kullanmışsın. sade ve stbil çlışıyor. şunu ifde etmeliyim ki tam istediğim gibi bi fw olmuş. ben hem orijinal klsıun hemde hcklı felan olsun istiyordum.. zil sesi çok hoşum gitii. fkt kamerayı beenmedim. önceden cam gibi görüntü vrdı. şimdi geç algılıyor görüntüyü.. yni kamerayı açıp çekme pzisyonun getirdiğimde şöyşe bi sağ sola çeviriyorum nlık görüntü yok sallanıyor görüntü ... birde converstion yüklü değildi.. onu bya bi kullanıyorum ...

mardok

mardok

Üye
teşekkür ederim sağolasın

tlgcn38

tlgcn38

Üye
bu fw denen şey herhangi bir program gibi kurulup yine herhangi bir prog gibi uygulamalardan kaldırılabiliyormu?

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

kunfuahmet

Üye
kareş bu modifiyeleri nasıl yapıyosunuz hangi programları kullanıyosunuz. yardımcı olursanız sevininrim ?

usersuser

Üye
kareş bu modifiyeleri nasıl yapıyosunuz hangi programları kullanıyosunuz. yardımcı olursanız sevininrim ?
aynen arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz.. şimdi bunu yukledik diyelim begenmedik kaldırabiliyormuyuz.. telefonun orjinalliğini bozuyor mu?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler sade oluşu isteyenler için iyi olur denemekte sorun çıkmaz bakalım

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
v52 olanı da olsa daha yararlı olur ama teşekkürler

toprak80_01

Üye
teşekkürler:)

Üst Alt