kimine göre iyi kimine göre kötü.ilk parti mallar kusurluydu.nokianın ilk parti malları genellikle kusurlu olur.düzgün çıkarmazlr.ilk parti olmamasına dikkat et.

ben fazla kullanmıyorum müzik falan dinliyorum biraz 3 buçuk gün gidiyoarkadaşlar 5800 ın şarjı nasıl gidiyo
Bence güzel tel
kardeş bende bu pazar alıcam telfonla ilgli bazı uygulamaları fln banda atarsın artık![]()

Sen ne zman alıyosun ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN![]()

Arkadaşlar 5800 xm bende kullandım herşeyi ile güzel telefon ama dokunmatik ekran olması kullanıcıyı biraz yavaşlatıyor bizler yıllarca tuşlu telefon kullandığımız için dokunmatik biraz garip vede zor gelebilir.Ben şahsım olarak telefonu beğendim ama kullanım bakımından n95 daha güzel olduğu için tekrar n95 e döndüm.

Bende 5800 Xm kullanıoRm.. Sana yetecek ve zaten en son yazılımlar herşey var o telefonda harika muhtesemd Derim...

Bende 5800 Xm kullanıoRm.. Sana yetecek ve zaten en son yazılımlar herşey var o telefonda harika muhtesemd Derim...

Evet en son sürüm olmasına dikkat et yani S60 V5 versiyon 5 te kinetic scrolling yani sürükleme vartamam saol sizce sürümü en son mu olmalı ?
Forumda bazı arkadaşlar son sürüm hatalı filan yazmışlar ama bilmiom kafam karıştı![]()
Evet en son sürüm olmasına dikkat et yani S60 V5 versiyon 5 te kinetic scrolling yani sürükleme var![]()