5800 xm sizce iyi bi telefon mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kimine göre iyi kimine göre kötü.ilk parti mallar kusurluydu.nokianın ilk parti malları genellikle kusurlu olur.düzgün çıkarmazlr.ilk parti olmamasına dikkat et.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
kimine göre iyi kimine göre kötü.ilk parti mallar kusurluydu.nokianın ilk parti malları genellikle kusurlu olur.düzgün çıkarmazlr.ilk parti olmamasına dikkat et.

tamam saol sizce sürümü en son mu olmalı ?
Forumda bazı arkadaşlar son sürüm hatalı filan yazmışlar ama bilmiom kafam karıştı :allalla:

Necmati

Necmati

Üye
tabisi ne kadan mikemmel bi telefon :D

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hiç tavsiye etmem ben kullandım çok rezil bi telefon onun yerine 5530 al onun kasası daha sağlam 5800 rı eline aldığın zaman heryeri oynuyor .

akin_tr

akin_tr

Üye
arkadaşlar 5800 ın şarjı nasıl gidiyo

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya artık bu saatten sonra hiç kimse beni kararımdan döndüremez :D
5800 yolcusu :)

özgish

Üye
Bence güzel tel

ghostplane

ghostplane

Üye
kardeş bende bu pazar alıcam telfonla ilgli bazı uygulamaları fln banda atarsın artık :D

ghostplane

ghostplane

Üye
Sen ne zman alıyosun ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN :D

ghostplane

ghostplane

Üye
banda şimdiden uyku girmio :)

Telfonu yarın alcam mübarek gün nede olsa :)

gene_kelly

gene_kelly

Üye
Arkadaşlar 5800 xm bende kullandım herşeyi ile güzel telefon ama dokunmatik ekran olması kullanıcıyı biraz yavaşlatıyor bizler yıllarca tuşlu telefon kullandığımız için dokunmatik biraz garip vede zor gelebilir.Ben şahsım olarak telefonu beğendim ama kullanım bakımından n95 daha güzel olduğu için tekrar n95 e döndüm.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 xm bende kullandım herşeyi ile güzel telefon ama dokunmatik ekran olması kullanıcıyı biraz yavaşlatıyor bizler yıllarca tuşlu telefon kullandığımız için dokunmatik biraz garip vede zor gelebilir.Ben şahsım olarak telefonu beğendim ama kullanım bakımından n95 daha güzel olduğu için tekrar n95 e döndüm.

Evet biraz ağır kalıyor tuşlu telefonlara göre ama yine de güzel telefon :oke:

bkbaki

Üye
Bende 5800 Xm kullanıoRm.. Sana yetecek ve zaten en son yazılımlar herşey var o telefonda harika muhtesemd Derim...

Evilblood

Evilblood

Üye
tamam saol sizce sürümü en son mu olmalı ?
Forumda bazı arkadaşlar son sürüm hatalı filan yazmışlar ama bilmiom kafam karıştı :allalla:
Evet en son sürüm olmasına dikkat et yani S60 V5 versiyon 5 te kinetic scrolling yani sürükleme var ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt