valla bende alalı 1 ay olucak nerdeyse telefondan her konuda çok memnunum , yukardaki arkadaşın bahsettiği hiç bir sorunu yaşamıyorum ne kitleniyor ne takılıyor , seside gayet güzel , güncellemeleri sürekli yaparsan zaten sorun kalmaz.
aldığım için pişmanmıyım ? kesinlikle hayır ... her konuda mükemmel . Şarjı çok iyi dayanıyor ( müzik ve sms ile ) Tavsiye ederim![]()
4 Kez V40 yükledim Formatta attım halen aynı zaten 5800 ların hepsi kötü demiyorum ama yüzde 55i sorunlu arkadaşımdada var onunkide gayet iyi ama benimki resmen ölü hiç memnun değilim en kral kulaklığı takıyorum yok ses çok kötü ve berbat bilmem geri verip 3310 alıcam yerinevalla bende alalı 1 ay olucak nerdeyse telefondan her konuda çok memnunum , yukardaki arkadaşın bahsettiği hiç bir sorunu yaşamıyorum ne kitleniyor ne takılıyor , seside gayet güzel , güncellemeleri sürekli yaparsan zaten sorun kalmaz.
aldığım için pişmanmıyım ? kesinlikle hayır ... her konuda mükemmel . Şarjı çok iyi dayanıyor ( müzik ve sms ile ) Tavsiye ederim![]()
) o bile bundan iyidir Şarj olayına gelince 1 gün giderse öpüp başıma koyacam gitmiyor 1 gün bile 5130 var birde onu 10 günde bir şarj ediyorum seside süper üstü ama 5800 gelince bataryası bozuk olan 6630um bile günde 4 saatten fazla konuşma yaptığım halde 3 gün rahat gidiyor gerisini siz düşününvalla beyler ben tel garantiye yolladım ses sorunu diye adamlar ayarlar-dokunmatik titreşimini kapatın dedi bu titresim hoparlörü etkiliyormus bende kapattım değişiklik oldu
günceldirv31 yüklü telefonu kullandım bugün sesi biraz azdı
v40 da ses aynı mı kalıyor yoksa artış varmı ?
telefonu bugün aldım telefon idare eder gibi birşey yatay dikey modu eksi özellik olarak hemen gözüme çarpti biraz geç gibi sankiBen tele V.40 yükleyince sesi azaldı hemde fark edilir bir şekilde bir arkadaşta denedi aynı problem ondada oldu ...Bu arada kesinlikle önermiyorum kime baksam elinde 5800 var aldığıma pişman oldum .![]()

güzel bir yöntem bunu deniyeceğim birde 3gyi kapatınca şarj uzun gidiyor muhabbeti duydum doğrumudur ?