5800 xm Ses Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DolunayHatz

Üye
    Konu Sahibi

v31 yüklü telefonu kullandım bugün sesi biraz azdı
v40 da ses aynı mı kalıyor yoksa artış varmı ?

nisan sonunda telefonu alıcamda,araştırıyorum..

her üye kendi düşüncesini ve duyduklarını yazarsa sevinirim.

merlin19

merlin19

Üye
Aldım neyi denedimse nafile yarın servise götürecem ve paramın iadesini talep edecem 1 ay oldu ve aldığıma alacağıma pişmanım v31 varkende sesi berbattı v40 güncelledim yine aynı aksine v40 yükledikten sonra formatta attım ama telefon resmen ölü takılıyor kilitleniyor resim çekersin görüntü işleniyor diyor pat kitleniyor söküyorum bataryayı tak geri not defterine not eklersin tak kitlenir sök bir daha buna benzer tonlarca sorun Yani Kısacası aldığım TİM merkezinide karıştırdım Nokia Shop Mağzasınıda Kimse Satarken Yüzüme güldüğü gibi İlgilenmedi sattıktan sonra sorun oldumu bakan yok bende götürüp servise atacam önlerine Adı Müzik Express olan bir telefon ancak bukadar Rezil olabilir Çin malı telefonumun sesi bile şuna 50 basıyor kulaklık sesinde..ne derseniz deyin Nokianın bu 5800 ları hep sorunlu sanırım Firmanın acayip başı ağrıyacak

DolunayHatz

Üye
    Konu Sahibi
varmı başka yorumu olan ?

Kaptan

Kaptan

Üye
valla bende alalı 1 ay olucak nerdeyse telefondan her konuda çok memnunum , yukardaki arkadaşın bahsettiği hiç bir sorunu yaşamıyorum ne kitleniyor ne takılıyor , seside gayet güzel , güncellemeleri sürekli yaparsan zaten sorun kalmaz.
aldığım için pişmanmıyım ? kesinlikle hayır ... her konuda mükemmel . Şarjı çok iyi dayanıyor ( müzik ve sms ile ) Tavsiye ederim :oke:

DolunayHatz

Üye
    Konu Sahibi
valla bende alalı 1 ay olucak nerdeyse telefondan her konuda çok memnunum , yukardaki arkadaşın bahsettiği hiç bir sorunu yaşamıyorum ne kitleniyor ne takılıyor , seside gayet güzel , güncellemeleri sürekli yaparsan zaten sorun kalmaz.
aldığım için pişmanmıyım ? kesinlikle hayır ... her konuda mükemmel . Şarjı çok iyi dayanıyor ( müzik ve sms ile ) Tavsiye ederim :oke:

çok teşekkür ederim,şarj ne kadar gidiyor,ve ilk alındığında telefon nasıl şarj edilmeli ? ayrıca telefonunuzun sürümü , güncel son sürüm mü ?

merlin19

merlin19

Üye
4 Kez V40 yükledim Formatta attım halen aynı zaten 5800 ların hepsi kötü demiyorum ama yüzde 55i sorunlu arkadaşımdada var onunkide gayet iyi ama benimki resmen ölü hiç memnun değilim en kral kulaklığı takıyorum yok ses çok kötü ve berbat bilmem geri verip 3310 alıcam yerine:)) o bile bundan iyidir Şarj olayına gelince 1 gün giderse öpüp başıma koyacam gitmiyor 1 gün bile 5130 var birde onu 10 günde bir şarj ediyorum seside süper üstü ama 5800 gelince bataryası bozuk olan 6630um bile günde 4 saatten fazla konuşma yaptığım halde 3 gün rahat gidiyor gerisini siz düşünün

didmin8481

Üye
attığın versiyonu hangi programla atıyorsun şifre olarak navi yimi giriyorsun bende v40 kendim attım vede mükemmelleşti cihaz

baya1994

baya1994

Üye
valla beyler ben tel garantiye yolladım ses sorunu diye adamlar ayarlar-dokunmatik titreşimini kapatın dedi bu titresim hoparlörü etkiliyormus bende kapattım değişiklik oldu

DolunayHatz

Üye
    Konu Sahibi
valla beyler ben tel garantiye yolladım ses sorunu diye adamlar ayarlar-dokunmatik titreşimini kapatın dedi bu titresim hoparlörü etkiliyormus bende kapattım değişiklik oldu

güzel bir yöntem bunu deniyeceğim birde 3gyi kapatınca şarj uzun gidiyor muhabbeti duydum doğrumudur ?

DolunayHatz

Üye
    Konu Sahibi
v31 yüklü telefonu kullandım bugün sesi biraz azdı
v40 da ses aynı mı kalıyor yoksa artış varmı ?
günceldir

guylian

guylian

Üye
Ben tele V.40 yükleyince sesi azaldı hemde fark edilir bir şekilde bir arkadaşta denedi aynı problem ondada oldu ...Bu arada kesinlikle önermiyorum kime baksam elinde 5800 var aldığıma pişman oldum . :D

DolunayHatz

Üye
    Konu Sahibi
Ben tele V.40 yükleyince sesi azaldı hemde fark edilir bir şekilde bir arkadaşta denedi aynı problem ondada oldu ...Bu arada kesinlikle önermiyorum kime baksam elinde 5800 var aldığıma pişman oldum . :D
telefonu bugün aldım telefon idare eder gibi birşey yatay dikey modu eksi özellik olarak hemen gözüme çarpti biraz geç gibi sanki :D

sesi idare eder çokda az değil v40 yüklü telefonumda kulaklıktan iyi ses geliyor radyo sorunu fazla yok evim merkezi yere yakın.

oyunlar güzel.

wifi tam çözemedim ama nete baglandım.

genel olarak idare ederli bir telefon

baya1994

baya1994

Üye
tel çok güzel bende herkezin elinde hörüyorum herkezde 5800 bende aldığımı pişman olacaktım herkezde görünce biraz değiştim ama tel ilk aldığımda fazla güzel değildi v40 yaptım düzeldi biraz programı atınca pc gibi oldu mubarek

DAcure18

Üye
güzel bir yöntem bunu deniyeceğim birde 3gyi kapatınca şarj uzun gidiyor muhabbeti duydum doğrumudur ?

evet dogrudur eger 3g yi kullanmıyacaksan ne bilim görüntülü konusma felan o zaman kapatmanı öneririm cünkü telefon 3g ye ulasmak icin fazladan enerji harcar.

cixcixcixcix

Üye
5800 ın 3g si nasıl kapatılıyor acil cevap verirseniz sevinirim

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ayarlar baglantı şebekeyi bul çift mod yerine gsmi işaretle

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arda 5800 ı 3.nesilden sonra sorun çıkartmyıor zaten v60 çıkıtıktan 1ay sonra üretimi biticekmişş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt