5800 xm şebeke gps??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm şebeke gps??
arkadaşlar baktımki knt gitmeden bu gpse bağlanmak biraz zor iş arabada giderken sinyal kaybolur şu olur bu olur uydu bulamaz vs vs . banada sürekli gps lazım bari gidip şebeke ile bağlanam dedim yemişim kntünü gitsin dedim. garmin ile bağlanamadım internet ile ovi ile bağlanayım dedim. bi girdim ne göreyim beni 2 km ileride gösteriyor. yani bi çözümü yokmudur istediğim zaman hızlı bi şekilde bağlanayım tam yerimi göstersin knt gitsede olur yokmu böyle bi çözüm....

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardımcı olacak bi arkadaşşşşş

suat__2006

suat__2006

Üye
n drive yada route programını kullan.

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım program farkı olurmuki istediğim şu : istediğim zaman yerimi göstersin hızlı bi şekilde navigasyon yapsın knt falan gitsin umrumda değil

suat__2006

suat__2006

Üye
kontürüm gitsin diyosan uygulamalardan yer den konumlama-konumlama yöntemlerinden şebeke tabanlıyı işaretle. ama bu programlarla sedece tümleşik gps işaretliyken gayet güzel kullanılıyor.

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
bende şu an garmin var ama bilirsin sende kapalı alanlarda bağlanmaz sokak arasında bağlantı gider. şebeke tabanlı bağlandığım zaman ise beni olduğum yerde 1 2 m ilerde gösteriyor. yokmudur bi çözümü tam olduğumuz yerde göstersin araçta falan sağa sola git desin

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun herkeze her yerde atıp tutuyorsunuz şöyle bağlandım böyle bağlandım şöyle ustayım burda hiç bi cevap yok

gocemenb

Üye
elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım. faturalı hat kullandığımı baştan ifade edeyim. 5800 cihazımda garmin kullanıyorum. çok da memnunum.

gps kullanırken kontorlerim gitsin istemiyorsan
menu/applications/locations/positioning/positioning methods 'da sadece integrated gps 'i işaretlemen gerekiyor. eğer assisted gps işaretli ise kontor harcar.

bende hem
integrated gps hem de assisted gps işaretli durumda, böyle kullanmanı da tavsiye ederim.
peki neden?
çünkü;
1- assisted gps
ilk konumlamayı çok daha hızlı yapmayı sağlıyor. aksi halde ilk konumlamayı yapabilmesi için dakikalarca beklemek zorunda kalmıştım. bazen de ilk konumlamayı hiç yapamadı.
2-
assisted gps sadece ilk konumlamayı yaparken 2-3 KB'lik bilgi alıyor şebekeden, daha sonra herhangi bir bilgi alışverişinde bulunmuyor. gerisini integrated gps hallediyor. şimdi bu 2-3 KB'lik veri alışverişi programı her çalıştırdığınızda size belki 1 kontore maloluyor, ama faturalı hatlarda 2-3KB çok ufak bir meblağ tutuyor.

ayrıca cihazın GPS'i bence çok yeterli, en fazla 10m hata payı ile çalışıyor, kesinlikle 2km gibi yanlış konumlama söz konusu değil.

yukarıda bahsettiklerimin dışında eğer google earth kullanılmak istenirse, cihaz sürekli harita indireceğinden kontor harcaması çok normal olacaktır.

plot55

Üye
:yuruslm kardeş o senin dediğin nokta atışı yerimi bulim işi çokkkk zor telefonlada gps cihazıylada bu sorunları yaşarsın bu alt yapı hizmetinin kalitesiyle ilgili ben burnumun dibindeki adresi yazıyorum her iki cihazda saçmalıyor bağzen:vur onun için sıkma o güzel canını avrupaya girince düzelir bunlar sevgiler:bye2:

yuksel8888

Üye
"ya narkadaşlar şu garminin kurulumunu yapıpta rar olarak göderen 6yokmu ya herkes garmin kurdum diyo nasıl kuruyosun linkler hep ölü arkadaş rar olarak tam sertifikalı sürümü verki anlayalım teşekkür edelim yaaa

karakafa81

karakafa81

Üye
:yuruslm kardeş o senin dediğin nokta atışı yerimi bulim işi çokkkk zor telefonlada gps cihazıylada bu sorunları yaşarsın bu alt yapı hizmetinin kalitesiyle ilgili ben burnumun dibindeki adresi yazıyorum her iki cihazda saçmalıyor bağzen:vur onun için sıkma o güzel canını avrupaya girince düzelir bunlar sevgiler:bye2:

Avrupaya girince ne olcak ben avrupa dogumluyum yas 28 28 yildir almanyadayim hic bisey deyismiyor bu satalitlerle anca bukadar +- 10 metre tam pozisyonu hic bir yerde vermez askeri gözetleme uydulari disinda tam pozisyonu tam gösteren bir uydu yoktur agzi olan konusuyor birakin bu avrupa sevdasini Avrupa bitti Hedef Turan

Lacrymosa

Üye
Kontör gitse de olur diyorsunuz o zaman Konumlama Yöntemleri'nden Şebeke Tabanlı seçeneğini aktifleştirin. Navigasyon progrmanı açınca sizden şebekeye bağlanmak için izin isteyecektir. Siz buna izin verdikten en fazla 5 saniye sonra uyduya bağlanır. Yerinizi de gösterir. Sadece 1 ya da 2 kontörünüz gider. Daha fazla kontör gidiyorsa telefonunuzda harita yüklü değil demektir. Nokia Map Loader ile harita yüklemeniz gerekir.

Nokia Haritalar yerine Garmin kullanmanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...