maximusguven
Üye
5800 xm gps çözümü??
arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım. çok memnunum çok güzel aslında bir telefondan çok bir gps'e ihtiyacım var. doğal olarakta böyle bi tel aldım fakat gps kafayı yedirdi. kaç gündür istanbulda yapmur var kar var gps çekmez dedik bugün hava açıktı yine çekmedi en son az önce eve geldim. aldım uygulamalardaki yer bölümüne girdim. ordan uyduların durumuna baktım tam 8 tane görüyor hemen hemen eee ev 6. katta bide burdan görmesin.
bi hevesle aşşağı indim 2 sokak gittim yine kayboldu meret. program ise ovi en son navigasyonu bedava yaptı onu güncelledim siteden.
şimdi bana bi tavsiye verin ben nasıl güzel bi gps kullanabilirim. şuda varki kntüm gitmeden. bide avea kulanıyorum her bağlanmaya 1 knt gidiyor diye duydum peki açsam 1 knt gitse 5 saat açık dursa daha fazla knt almazmı. birde lanet olsun şebeke ile bağlanayım dedim tam bağlancam nokianın bilmemnesine abone ol dedi olmaya girdim 10 knt vardı çekti telden. şimdi bedava en iyi şekilde nasıl navigasyon yapabilirim. bedava olmasa bile en ucuza nasıl kurtulabilirim. şimdiden teşekkürler bide tavsiye edeceğiniz daha iyi olan bi navigasyon programı varmıı??
bi hevesle aşşağı indim 2 sokak gittim yine kayboldu meret. program ise ovi en son navigasyonu bedava yaptı onu güncelledim siteden.şimdi bana bi tavsiye verin ben nasıl güzel bi gps kullanabilirim. şuda varki kntüm gitmeden. bide avea kulanıyorum her bağlanmaya 1 knt gidiyor diye duydum peki açsam 1 knt gitse 5 saat açık dursa daha fazla knt almazmı. birde lanet olsun şebeke ile bağlanayım dedim tam bağlancam nokianın bilmemnesine abone ol dedi olmaya girdim 10 knt vardı çekti telden. şimdi bedava en iyi şekilde nasıl navigasyon yapabilirim. bedava olmasa bile en ucuza nasıl kurtulabilirim. şimdiden teşekkürler bide tavsiye edeceğiniz daha iyi olan bi navigasyon programı varmıı??