5800 xm ovi maps hatası???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm ovi maps hatası???
slmlar, 5800 xm kullanıyorum ovi maps den de memnundum ancak 2 gündür navigasyon çalışmyor. bir konum belirleyip yürü veya araçla git seçeneğini seçince "rota bulunamadı" ve araç navigasyonu bu konumda kullanılamıyor" hatası veriyor. geri yükleme yaptım olmadı, tüm ayarları kontrol ettim olmadı. en son hard format attım ovi maps i tekrar kurdum yine aynı hatayı veriyor. ama ayarlardan interneti "çevrimiçi" yapınca navigasyon çalışıyor. tuhaf...
sebebini bilen yada başına gelen var mı? yardımcı olursanız sevinirim :)

bloodmoney1

Üye
su gunlerde hava bulutlu kapalı ortamda bulundugundan GPS iyi çalışmıyordur ınternet baglantısında gps den degılde ınternetten verı aldıgı ıcın sıkıntı olmuyordur acık havada denersen guneslı bır gunde hıc bır sıkıntının olmadıgını gorursun ve telefonu yukarı tarafından tutma asagı taraflarından tut antenını kapatıyor olabılırsın

dunerunner

dunerunner

Üye
    Konu Sahibi
havayla ilgisi yok a-gps ve şebeke tabanlı gps çalışıyor konum bulmada sorun yoktu. sadece navigasyon yapmıyordu. sorun çözüldü. herhalde nokia el atmış telefonu nokia suite ile bilg.a bağladım 2 tane güncelleme yaptı sonra sorun çözüldü :)
yine de ilginiz için teşekkürler

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
bende aynı sorun var

- - - Eklendi - - -

belki nokia symbiandan destegini çektiğinden olmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt