5800 XM, MTP aygıtı yüklenemiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e_teknolog

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM, MTP aygıtı yüklenemiyor.
arkadaşlar, 1 ay oldu 5800 xm aldım, önce yüklemiştim hiç sorun çıkmadan, fakat bilgisayarı formatladıkdan sonra, tekrar ovi suite yükleniyor ama telefonu bilgisayarıma bağladığımda telefon driverlarını yüklerken, MTP aygıtı yüklenemiyor diyor ve saatlerce aynı yerde duruyor, farklı bir bilgisayara taktığımda gene aynı sorun çıkıyor, sitenin birinde anlatmışlar (prive klasörünün içindeki ***** nolu klasörü silin diye ismini unuttum, sildim fakat sorunum çözülmedi,
aynı sorunla karşılaşanlar lütfen yardım edin... iyi günler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadassım..bu adımları izle...

1. yol telefona format at....telefon kapalıyken sırasıyla... AÇMA TUŞU (YEŞİL TUŞ ) KAPAMA TUŞU ( KIRMIZI TUŞ) FOTOĞRAF ÇEKME TUŞU...VE TELEFONU ACIP KAPATMA ON/OFF TUŞUNA SIRASIYLA BAS 15 SANIYE KADAR BASILI TUT PIN KODUNU GIR ÜLKE VE DİL AYARLARINI SORARSA ACILIRKEN FORMAT ATIŞSINDIR...
2.YOL birinci yol olmazsa ovi suit in en son sürümü cıktı onu indir kur ama öncekı ovi suitten hiç bir kalıntı kalmasın ccleaner la bılgısayarı temızle kayıt defterınde falan eskı surume ait izler kalmasın

onlarda olmaz en son care format kalıyo gerıye kı ben öyle yaptım format attım ve ovi suit kurdum...en son sürüm şuan hiç bir sorun yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt