5800 Xm , Micro sd 8gb hafıza Kartı sorun yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

runner1903

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm , Micro sd 8gb hafıza Kartı sorun yardım..
Arkadaşlar Öncelikle konuyu anlatayım arkadaşımla internetten müzik arıyorduk ve aradıgımız müzikleri bulduk telefondanda dinledim .. sonra ark müzikleri iştedi benden bendede flash bellek fln yok mecburen al hafıza kartını git pcne at gel dedim. oda gitti adapter varmış ondan ondan sonra geldi hafıza kartını ne birgisayar görüyor nede telefon bozulmuşmudur acaba birde çocuga sordum nasıl oldu diye o pc sine takınca biçimlendir fln bişeler gelmiş oda hiç bişe yapmadan getirmiş bana acaba sorun nedir ..bozulduysa servis kabul edermi 3 ay oldu alalı telefonu.. ??
Maxicep.com - 5800 Xm , Micro sd 8gb hafıza Kartı sorun yardım..
Birgisayar ve Telefon Hiç görmüyor hafıza kartını yeniside en az 50 tl :(off napcam benn ya ..

bide arkadaşlar başka telefona takınca kuzenimin 5800 taktım aşırı bi ısınma oluyor hafıza kartında ..

haltie

haltie

Üye
hafıza kartını biçimlendir önce yedekle tabi 5 dakikanı alır.

ısınmada normal ısınan kart değil telefon onun ısısıyla ısınıyor oda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
"mmcmedic" adlı programı ya da "HP USB Boot Utility" adlı programları nettn bul özellikle 1.yi bul onlarla hard format at.

runner1903

Üye
    Konu Sahibi
bi yardımcı olabilirmisin nadir resimli anlatımı fln varmı o programın birde haltie hafıza kartı gözükse tmm da hafıza kartı gözükmüyor nasıl biçimlendircem ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
resimli anlatıma gerek yok.netten hatta sitemizdede vardı.kullanımı basit zaten.

runner1903

Üye
    Konu Sahibi
bu hafıza kartı 8 gb ama 1 gb var en fazla birde hafıza kartının oldugu klasörü nasıl seçicem ben gözükmüyor birde adapter yok telefonla baglıyorum ?

--------------- Ekleme ---------------

birde yeşil olmuyor hafıza kartı napıcam tamam taktıktan sonra söyle bişey çıtkı kendiliginden ..F:/ - [No Disk or Corrupted MMC]

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim diğer dediğim programı dene adapter ile denesen daha iyi olur.

runner1903

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarın adapter girişi yok ondan :S

telefonla pc baglanınca depolamayı seçtim sonra bilgisayarımda göründü f ama görünmez gibi yarı saydam biçimlendir diiyncede disk takın yazıyor

Kesin Bozuldu ya hafıza kartı servis karışmaz degilmi ? :(

oguzaltindal

Üye
bende de aynı problem var. hafıza kartı 8 gb ne yapmamız gerekiyor.

Th3ExPerT

Üye
ya şu konulara kimse neden birşey yazmıyor? Maduruz kardeşim!

manyakxn

Üye
arkadaşlar hafıza kartlarını telefonla beraber kutusunda aldıysanız garanti dahilinde nokia care servisleri yardımcı olurlar size.

ceza3534

Üye
BEN HALLETTİM AYNEN YAP KESİN OLUR KARDEŞİM BENDE AYNI SORN VARDI CÖZDÜM YENİİ ALMIŞTIM KULLANILMIŞ TELEFONCU KAKALADI ANLİCAN mmcmedic PROGRAMI İNDİR İLK AÇ SONRA HAFIZA KARTI GÖRÜNCE YEŞİL YANAR VE BÖLÜMÜ BUL BİÇİMLENDİR AMA BİÇİMLENDİRMİYOR HAKLISIN 1 GB SECTİM BU NOKTA ÖNEMLİ 5 DK BEKLE BİÇİMLENDİRMRDE VE PROGRAMI SONLANDIR YADA HAFUZA KARTI ÇIKART PC YENİDEN BAŞLAT VE HAFIZA KARTI TEKRAR NORMAL YOLDA PC DE BİÇİMLENDİR GEÇMİŞ OLSUN BENİM HALOLDUU İŞALLAH SENİNDE OLUR