mertcb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ancak facetime sadece ipod veya iphone da değil mi yani sadece kendi aralarında konuşabiliyorlarTelefon özelliğide var merak etme sen ama wirelessli ortamda olman lazım facetıme programıyla normal bir tleefonla konuşur zgiib konuşabilirsin üstelik görüntü lü
teknosa x8 cikmis fiyati 499 tl 50 tl de hediye ceki veriyor bi bak derim
sony ericsson android işletim sistemliBulamadım malesef x8 nokianın mı ? Ve de 599 TL YE NEREDE SATILIYOR ?
Ancak facetime sadece ipod veya iphone da değil mi yani sadece kendi aralarında konuşabiliyorlar
Bir de şöyle bir durum var para bana verilcek 450-500 falan büyük ihtimal.
İstediğin gibi harcayabilirim.İpod almasam da şöyle 50 TL falan mp3 alsam yanında da 5800 a devam etsem de benim işimi görmez mi :S 2 tane cihaz taşımak zor geliyor bana bir elinde touch bir elinde 5800 veya 1100
Al bi tane iPod rahatla.5800 da dursun.5800 ı cebine iPod 'u montunun cebine veya sağ cebine koy.Tak kulağına keyfine bak
Peki ipodda mp3 kalitesi iyidir di mi ? (Açıkçası o kadar para veresim yok yalan değil çok pahalı gerçekten internet işimi ufak takılmalar ve flash sorunları dışında 5800 görüyor.Müzik biraz kötü gerçi ama o da idare eder. Bu nedenle biraz da mp3e yöneldim.İpod zaten multimedya canavarı
bugun media markta inceledim 4.nesil ipod touch u gercekten mukemmel birsey fiyati 579 tl idi
Ben de onun için zaten tartışmaya açmıştım.Telefoncu da wave modeline baktım samsungun 2. modeli gerçekten çok büyük bir ekrana sahip eğer multitouch ekranı falan da var ama internet desteği nasıl hiç bilmiyorum o konu da ne söylersiniz ? (işletim sistemi bada biraz tereddütte bırakıyor beni :S )Ya şimdi 2 cihaz taşıcaksan al derim fakat kameradaki flash ve arka kapak tartışmaya açık bir konu fazla geliyorsa 3.nesil 8 gb derim 369 tl yani ıpod bir medya oynatıcı 5800 ise telefon karşılaştırmak mantıksız
5800 elden çıkar hacı c7 al kullan ipod fln salla
bence samsunga hiç girme ve alıcaksan androidli bir telefon al uygulamaları yeter zaten sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?