5800 XM mi Blackbbery Bold 9700 mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 XM mi Blackbbery Bold 9700 mü?
Arkadaşlar kafamda ne zamandır telefonu değiştirme düşüncesi var. Özellikle Blackberry bold 9700'e hastayım.

Telefonun özellikleri ele alındığında sizce hangisi daha iyi. BİS denen bi olay varmış Blackberry'lerde bir türlü çözemedim. Her ay belirli bir miktar kontör karşılığında Msn,facebook vs. sınırsız girebiliyormuşsun tamam bu iyi hoşta bu BİS olmadan Wi-Fi aracılığıyla bunları yapamazsın diyede bir söylenti var bi aydınlatın lütfen. Deliricem

Şimdiden çok teşekkür ederim

EDİT: http://www.maxicep.com/blackberry-g...kinda-sorularim-var-d-466076.html#post3251673

burada sorularımı daha detaylı yazmışım lütfen buraya bakıp cevaplayın )

umT^

Üye
Blackbbery Bold 9700 tabikide

Konu Sahibi
Ne gibi artıları var bold'un 5800'ında kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

up up

Starsley

Arkadaşım aklına ne gelirse blackbery üstün 5800 dan eğer fırsatın varsa koş al durman hata

Konu Sahibi
bis konusunda kafam karışık kardeşim bis olmadan 3310 al daha iyi diyorlar

Blackberry derim ben de ama onlar da değişik bi sistem var internetle alakalı biraz fazla para yiyio nette senin de söylediğin gibi

Sorduğun soru çok mantıksız bence. Sonuçta zorlasan Blackberry Bold 9700 fiyatna 3 tane 5800 alabilirsin

Konu Sahibi
Beyler tamam telefon kral telefon. Hatta bende biliyorum Bold 9700'ün daha iyi olduğunu ama BİS olmadan hiçbirşey yapamicaksam olmaz olsun öyle telefon.

Yargılayacağınıza telefonun 2 özelliğini anlatsaydınız daha makbule geçerdi.Neyse Eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...