bileyk
Üye
-
Konu Sahibi
-
olmadı kardeş denedim. sürüm koduyla falan yapılıyormus galıba bılen yok mu ??
----------Eklendi @ 01:01:41 ---------- Yazıldı @ 00:08:21 ----------
Sorun Çmzülmüştür... Product 'i nemesis programyla değiştirdim.oviden güncelledim. konu kilit...
| Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 802x436 ) Buraya Tıklayın |
product kodunu değiştirdiysen JAF'la atmayı dene.kardeşim dediklerini yaptım fakat nokia software update de şöyle bir sorun ile karşılaştım.
Pc ye ovi suite kur. Telefonu usb kablosu ile pc ye bağla. Telefonu tanıyınca seçeneklerden güncellemelere bas. Biraz bekle yazılım güncellemesi var yazısini görünce güncelleye bas. 100 mb dosya indirecek pc ye telefonu sakin usb den ayırma dosya inince telefona yazılımı otomatik olarak atacak.
Yazılım yüklenince telefonu yedekleme yap.
Dosya yöneticisi > yedekle > seçenekler > mesaj rehber notlar ajanda bunları seç yedekle.
Hafıza kartını kart okuyucu ile pc ye tak.
Resim video müzik cities ve backup dosyasıni pc ye tası.
(backup gizli dosyadır. Göremezsen pc den dosya seçeneklerine bir bak. Gizli ve sistem dosyalarını gösteri işaretle)
Taşıma bitince telefona ve hafıza kartına format at. Telefon hard format tel kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme tuşu ve açma düğmesi aynı anda bas nokia yazısi gelene kadar bekle. Ülke tarih saat ayarlarını yap.
Demin pc ye kopyaladığın dosyaları hafıza kartına geri yükle. Dosya yöneticisinden yedekleme kısmına git seçeneklerden geri yükle yedeği.
Geçmiş olsun.
Eğer güncelleme yapamaz isen diğer yollara bakarız.
Pc ye ovi suite kur. Telefonu usb kablosu ile pc ye bağla. Telefonu tanıyınca seçeneklerden güncellemelere bas. Biraz bekle yazılım güncellemesi var yazısini görünce güncelleye bas. 100 mb dosya indirecek pc ye telefonu sakin usb den ayırma dosya inince telefona yazılımı otomatik olarak atacak.
Dosya yöneticisi > yedekle > seçenekler > mesaj rehber notlar ajanda bunları seç yedekle.
(backup gizli dosyadır. Göremezsen pc den dosya seçeneklerine bir bak. Gizli ve sistem dosyalarını gösteri işaretle)
Taşıma bitince telefona ve hafıza kartına format at. Telefon hard format tel kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme tuşu ve açma düğmesi aynı anda bas nokia yazısi gelene kadar bekle. Ülke tarih saat ayarlarını yap.
Demin pc ye kopyaladığın dosyaları hafıza kartına geri yükle. Dosya yöneticisinden yedekleme kısmına git seçeneklerden geri yükle yedeği.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?