5800 XM Hakkında Her Şey!..

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana

sitedeki farmfrenzy oyunu gibi oyunlar var mı başka acaba?

yok onun gibi diyorum ona benzeyen yani.oyun cok güzeldi de bitti

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Sadece çok güzel oyunları eklediğimden her oyunu eklemıyorum ama zamanla güzel bir şey denk gelirse ekleyeceğim siteye.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Tşk yazmak yerine siteye girip yorum bırakırsanız daha mutlu olurum.

sertifika alma bide hack videoları bekliyoruz,ayrıntılı anlatırsan video falanla sevinirim, ben çok anlamıyorum video yapmak kolaymı bilmiyorum ama , bu kadar şey yapabiliyorsan onuda yaparsın , teşekkürler.

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar site biraz ilgisiz kaldı kusura bakmayın.

abakazan

Üye
arkadaşım çook güzel olmuş eline sağlık.. yanlız bir ricam olacak download dosyalarını daha kolay indirebileceğimiz bir siteye koysaydın iyi olacaktı. ama herşeye rağmen çok güzel...

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim,hemen hemen aldığım tek şikayet bu zaten,ama yakında çok büyük değişiklikler olacak söz veriyorum

mumi_abi

Üye
eline sağlık devamını bekleriz

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Devamı bomba gibi gelecek inşallah bu ara pek ilgilenemedim ama dönüş muhteşem olacak

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Güzel ve kaliteli oyun göremiyorum ben şu an için paylaşmaya değer derecede.MAxicepte zaten yeterince var her türlü oyun.

Yeni bir Xpress Music serisi çıkacak mı? Yoksa uzun süre 5800 duracak mı? Eğer yeni bir XM serisi çıkacaksa almıyım..

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefonlar zaten X serisi olarak çıkmaya başladılar. (X3 ve X6) Bundan sonra Xpress Music serisi X koduyla devam edecek.

çok çok çok çok çok teşekküürrr....