5800 xm güncellemede sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm güncellemede sorun
arkadaşlar ben 1 hafta önce 5800 xm aldım eve geldim internette v40 güncelleyin yazı vardı bende *#0000* la yaptım ve telefon v40 oldu. gelelim sorunuma kardeşimde tel. sattı ve benim telefonun mavisinden aldı güncelmi diye baktım v31 de *#0000* yaptım güncellenmedi . v40 olmadı pc den denedim ordada yeniden deneyin hatası verdi :vur nasıl yapmam lazım :bilmm:bilmm:bilmm

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadaşlar ben 1 hafta önce 5800 xm aldım eve geldim internette v40 güncelleyin yazı vardı bende *#0000* la yaptım ve telefon v40 oldu. gelelim sorunuma kardeşimde tel. sattı ve benim telefonun mavisinden aldı güncelmi diye baktım v31 de *#0000* yaptım güncellenmedi . v40 olmadı pc den denedim ordada yeniden deneyin hatası verdi :vur nasıl yapmam lazım :bilmm:bilmm:bilmm
arkadasım telefonun nss ile produt codeni v40'a bastıktan sonra ordaki euro navi,red,blue kodlardan birisini telefonuna uygula (bunun yapılışı 5530,5800 ve N97 fun clubün 9.msjnda nadir abi trfndan anlatılmıstır..)sonra nsu ile güncelleme gözükecektir..

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım yaptım sen bunları söylemeseydin ben daha uğraşacaktım gerçekten saol

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Önmli deqil arkadasım..Yaptıysan ne mutlu Bna :)ii günlerde kullan arkadasım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt