5800 xm gps çözümü??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm gps çözümü??
arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım. çok memnunum çok güzel aslında bir telefondan çok bir gps'e ihtiyacım var. doğal olarakta böyle bi tel aldım fakat gps kafayı yedirdi. kaç gündür istanbulda yapmur var kar var gps çekmez dedik bugün hava açıktı yine çekmedi en son az önce eve geldim. aldım uygulamalardaki yer bölümüne girdim. ordan uyduların durumuna baktım tam 8 tane görüyor hemen hemen eee ev 6. katta bide burdan görmesin. :) bi hevesle aşşağı indim 2 sokak gittim yine kayboldu meret. program ise ovi en son navigasyonu bedava yaptı onu güncelledim siteden.

şimdi bana bi tavsiye verin ben nasıl güzel bi gps kullanabilirim. şuda varki kntüm gitmeden. bide avea kulanıyorum her bağlanmaya 1 knt gidiyor diye duydum peki açsam 1 knt gitse 5 saat açık dursa daha fazla knt almazmı. birde lanet olsun şebeke ile bağlanayım dedim tam bağlancam nokianın bilmemnesine abone ol dedi olmaya girdim 10 knt vardı çekti telden. şimdi bedava en iyi şekilde nasıl navigasyon yapabilirim. bedava olmasa bile en ucuza nasıl kurtulabilirim. şimdiden teşekkürler bide tavsiye edeceğiniz daha iyi olan bi navigasyon programı varmıı??

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşım kontörünün gitmemesi için yer/konumlama/konumlama yöntemleri/ şebeke tabanlı seçimini kapat daha sonra yer/konumlama/konumlama sunucusu nu kapat. şunu da bil arkadaşım 5800 gps konusunda vasat.

Lacrymosa

Üye
Şebeke Tabanlı GPS'i açın Haritalar'ı da açın. Eğer otamatik yapmamışsanız sizden izin isteyecektir şebekeyi kullanmak için. Muhtemelen 1 kontörünüz gider ve bağlanırsınız uyduya. Daha sonra isterseniz 250 yıl GPS'i kapatmadan kullanın kontörünüz gitmez ama arada sinyal koparsa yine şebeke izni ister ama izin vermeyin 1-2 saniye içinde tekrar bağlanır zaten. Eğer otamatik olarak bağlanıyorsa bunu hemen devre dışı bırakın çünkü kontörleriniz boşuna gider. Yani uzun sözün kısası 1 kere ön bağlantı kurun daha sonra o kendi bağlanıyor. GPS'i kapayıp açsanız dahi hemen bağlanabiliyor kontör harcamadan... Ayrıca program olarak kesinlikle Garmin'i tavsiye ederim.

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşım dediğini biliyorum biraz yazdıklarımı dikkatli oku lütfen sadece yorum yazmış olmak için yazma!! bu konu hakkında onca yazı var şurda bi açıklığa kavuşturalı şunu.

demek istediğim ben arabada giderken pat kesildi ara sokağa girdin hava kapalı şu bu sorunları çıkartmayacak bişey varm. hadi yok öyle bi sistem diyelim bunu knt harcayarak en ucuza nasıl maledebilirim...

--------------- Ekleme ---------------

adem arkadaşım sana çok teşekkür ederim gayet güzel bi açıklama oldu bunu denicem teşekkürler!!

mustafa

mustafa

Üye
tamam arkadaşım dediğini biliyorum biraz yazdıklarımı dikkatli oku lütfen sadece yorum yazmış olmak için yazma!! bu konu hakkında onca yazı var şurda bi açıklığa kavuşturalı şunu.

demek istediğim ben arabada giderken pat kesildi ara sokağa girdin hava kapalı şu bu sorunları çıkartmayacak bişey varm. hadi yok öyle bi sistem diyelim bunu knt harcayarak en ucuza nasıl maledebilirim...

adem arkadaşım sana çok teşekkür ederim gayet güzel bi açıklama oldu bunu denicem teşekkürler!!

daha ne kadar açık olabilir ki. ücret olmasın demişsin bedava navihasyon demişsin bende sana ücretli olmaması için gereken adımları söyledim. insanlara yardım etmekte suç oluyor. onca konu varsa neden konu açtın. onları okusaydın. her neyse yaaa.

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım onca konu varda hiç birinde gerekli bir bilgi yok...

peki aveanın bi aylık 49 kntlük 10 mb paketi var onu alsam yetermi bunun için yoksa bu gps o internet paketinin dışında olan bişeymi

fotoem

Üye
konturle degılde wifi ıle gıremıyormuyuz bu navigasyona ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uygulamalar/yer/konumlama/konumlama yöntemleri/tümleşik gps bunu yapın diğer gps türlerini kaldırın..açık alana çıkın nokia maps i açın uyduya birkere bağlanın..ilk bağlanışta uzun sürer.sonraları daha çabuk bağlanır..bu şekilde kontör falan gitmez..nokia maps ilk açtığınızda çevrimiçi olmanızı ister hayır diyin..

gölgeyele

Üye
nokia maps detaylı haritalar vermiyor büyük yerleşim yerleri hariç.hatta bazı ilçeler yer almıyor bile haritada :)
garmin ise daha detaylı .ben de ikisi de yüklü yerine göre kullanıyorum.ayrıca nadir hocamın dediği ayarları da yaparsan kesinlikle ücret ödemiyorsun (hattım faturalı olduğu halde)
bir de unutmamak lazım gelir ki sonuçta bu bir telefon kusursuz gps istiyorsanız bu amaç için dizayn edilmiş cihazları kullanmak lazım diye düşünüyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim verdiğim NDrive ı da deneyin haritası baya detaylı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...