5800 XM - Film İzleme Problemi..

Sponsorlu Bağlantılar

94mert94

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM - Film İzleme Problemi..
Arkadaşlar 3 gün Önce sıfır Nokia 5800 aldım.. Ancak geçen gün yolum uzun olduğundan aklıma film vs. atmak geldi.Mpeg-4 Formatında Prison Break'ın 2. sezon bölümlerini attım ama Real Player dan girdiğimde sadece telefonun kendisinden çıkan videolar gözüküyor.Dosya Yöneticisinden video yu bulup açmaya çalıştırdığımda "hafıza dolu, programları kapatın vs." bi uyarı geliyo ve açmıyor.. Film'i indirdiğim sitede 5800'a uyumlu olduğu yazıyordu..Ama telefonda çalışan ne bi uygulama vardı nede başka bişey.. Yazılım Sürümüm: V31.0.101.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

94mert94

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorumm.. PRoblemim hala devam etmekte.:ağlarım:

aryscat

aryscat

Üye
Sitede smart movie programı var. Onla dene. Real player in böyle problemleri olur bazen.

yigitozman

Üye
Freez 3gp diye bir program war ordan convert edip izlemeyi deneyebilirsin

94mert94

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler en kısa sürede deneyeceğim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
total video convertor de var onunla 3gp formatına çevir..

hypertech

hypertech

Üye
slm nokia pc suite pro indir nokia com tr den zaten filmi sürükleyip atınca kendisi mp4 e çeviriyor ben yaptım süper gösteriyor tek sorunum sesin filmden önce gelmesi aslında 30 fps yazıyordu ama neyse bi de sen dene bakalım pm atarsın!!!!!!

woflrain

Üye
format factory programını bul inanılmaz kaliteli 5800 a özel ayarlar var ben onu kullamıyorum tavsiye ederim alt yazıyı bile değiştirebilirsin

dex_ter_06

Üye
Format factory programının hangi versiyonunu kullanıyosun ben yükledim ama 5800 a ait bi ayar seçeneği yok ??

garfieldd016

garfieldd016

Üye
Kurmadığım prgram kalmadı hepsini denedim en iyis smart video oda avi ve 3gp yi çalıştıyor onun için yukardada arkadaşların söylediği gibi format değiştirip atacaksın makinene..

--------------- Ekleme ---------------

format factory tavsiyemdir çok kapsamlı bir program

evren01

evren01

Üye
emeginize saglık

gezgin038

Üye
arkdeşler ben internetten video izlemeye bakcekdim nasıl yapabilirim

pelikan16

Üye
Xilisoft 3GP Video Converter .ben bu programda düzenlediğimde seyredebiliyorum ,sadece video formatını 3gp yapıp ayrıca boyutunuda 640x320 yapıyorsunuz tam ekran ve çok net izleyebiliyorsunuz

ekrem-9700

Üye
allock programını dene ben onu kullanıyorum

Silinen Üye 1000628

Silinen Üye 1000628

Kapalı Hesap
Bu problem bende de çıktı.Başka video oynatıcı dene.Veya Nokia PC Suite ile çevir.Pek iyi değil ama

gkcc

Üye
Data dosyaları pc suite ile nasıl çevriliyor ?

Üst Alt