5800 XM | Ev Ekranı Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800Sahibi

5800Sahibi

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM | Ev Ekranı Sorun
Arkadaşlar Ev Ekranı Temasını ilk ayarladıgımda Kısayolların altında cıkan
İnternette Ara ...
ve Mail E-Posta hesabı Oluştur falan yazıyordu o , İnternette ara olan seçenek çıkıyor fakat E-posta oluştur seçenegi ekranda görünmüyor nedenini bilmiyorum bir sorun mudur? nerden açılır kapanır sorunu nedir /:
Şöle bişi "E-posta hesabı oluştur " faln o yazı çıkmıyor ama oraya dokununca normal seçili gibi bişi falan oluyor açılmıyorda yanıp sönüyor sorun nedir :S umarım anlatabilmişimdir :S

--------------- Ekleme ---------------

yok mu :/ yardım

Progressivity

Progressivity

Üye
ayarlar-kişisel-ev ekranı-e posta bildirimi açık yap

5800Sahibi

5800Sahibi

Üye
    Konu Sahibi
dostum açık ama 2 seçenek çıkıyordu işte örn: hotmail(0) yazar ya
o yazmıyor ama orayı secebiliyosun yanıp sönüyor yani aktif ama görünmüyor seçince zaten actıgı falanda yok nedendir bu :S

Arama:İnter ve İçerigim görünüyor dokununca açılıyorda
öbürü yok :S

Arama:İnter ve İçerigim görünüyor dokununca açılıyorda
öbürü yok :S

niccor13

niccor13

Üye
aynı sorunu bende yasıyorum çözemedim bir türlü?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefona hard format atın..

darkarts

darkarts

Üye
hardformat atmadan versiyon yükseltmiştim bendede aybı sorun oldu.geçenlerde başka bişi yüzünden hardformat atınca düzeldi..

niccor13

niccor13

Üye
c:\private\10202BE9\persists\10275102.cre hackli telefonlar için ilk önce bu dosyayı silin.

Not: Eğer telefon hackli ise bu dosyayı silmeniz işe yarıyor. Dosyayı sildikten ve telefonu yeniden başlattıktan sonra ev ekranında eposta kısayolunun ortaya çıktığını göreceksiniz. Yani Ev ekranı ayarları sıfırlanıyor.

Hackli olmayan telefonlar için hack programı;

AÇIKLAMA

1-) HelloOX v2.03 Unsigned.sis dosyasını imzalayıp cihazınıza yükleyin.
2-) Uygulamayı yükledikten sonra uygulamayı açın ve bekleyin.Cihaz, aşağıdaki (tüm) işlemleri otomatik olarak halledecektir;
(İşlemler kısa sürede halledilecektir. Eğer 2-3dk aynı işlemde takıldıysa iptal edip adım 1den yeniden başlamanız gerenkmektedir. Çok büyük ihtimal bu sefer sorunsuz yüklenecektir.)

Kurulum,

0-) MapDrives (HelloOX) uygulamasını kurma.
1-) İşletim sistemine uygun exe dosyasını E:\hack\sys\bin\ dizinine atma.
2-) MapDrives (HelloOX) uygulamasını çalıştırma ve akabinde silme.
3-) ROMPatcher uygulamasını yükleme.
4-) Open4all yamasını uygulama.
5-) installserver.exe dosyasını C:\sys\bin\ dizinine taşıma. (FP1'lerde)
6-) İsteğe bağlıl eftup+BiNPDA+OPDA kök sertifikalarını yükleme. (Evet deyin.)
7-) E:\hack dizinini silme.

Kurulumdan sonra;

ROMPatcher Plus programını açın ve sırasıyla options all patches, apply dedikten sonra telefona restart atın.
İşlemler bittikten sonra uygulamayı da silebilirsiniz.

pass: www.maxicep.com

Forumda HelloOX arattırdım ama benim telefonda sadece yukarı linkte verdiğim program çalıştı. Hepsi bir arada olsun diye de buraya ekledim. Ben bizzat denedim ve olumlu sonuç aldım.

Not: Hellox Kurulumu alıntıdır..
B

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet yeni şeyler geliyor..:oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
bu açıklayıcı bilgi için teşekkürler arkadaşımıza

ekoroglu

Üye
peki hacklı olmayan telefonda hack yapmadan bu sorunun bir çözümünü bilen varmı?

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
V50 yazılımı yükledikten sonra benim telefonumda da aynı sorun oldu, tüm uraşlarıma rağmen ana ekrandaki e-posta kısayolunu getirememiştim. Daha sonra 5800'ı hack'ledim ve yazılım güncellemesinden önce aldığım yedeği sadece "cihaz ayarları ve uygulamaları" yazan bölümü işaretleyerek geri yükledim şimdi hem heck'li hemde e-postalarım artık ana ekranda :)))))

Telefonunuz hack'li değilse yine aynı yöntemle oluyor. sorun yok...

ihsanxx

ihsanxx

Üye
arkadaşlar bende versiyon yükselttim bi sabah baktım telefonu yan tutunca ekran dönmüyor reset çektim fabrika ayarlarını geri yükledim hard format attım düzeldi ama bu sefer ekrandaki hotmail yazısı gitti hacklemek istedim bi türlü yapamadım helloox programını indirdim ama telefona kuramadım sertifika hatası lütfen bi yardım edin yada varsa başka yolu

SilentOne

SilentOne

Üye
telefon sizlere ömür çok iyi bir teldi yazık oldu hard format atarsan belki dirilir XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt