5800 xm dokunmatik ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakakul

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm dokunmatik ekran sorunu
Merhabalar arkadaşlar, 5800 XM telefonuna sahibim, telefonum normal bir şekilde çalışırken, kendi kendine bir yerlere basmaya başladı, sanıyorum ekranın ortalarında bir yerde dokunmatik takıldı, ben kullanırken devamlı ekranın ortasına basıyor mesaj yazmamı engelliyor saçma saçma işler yapıyor, geçen gün yağmur yağdı cebimdeydi pek su alacak bir yerde değildi ama yinede ıslanmış olabilir az bir ihtimalde olsa, garantisi sona erdi, sizce ne yapmalıyım?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ekranda her hangi bir çöküntü felan yoksa telefon nem almış olabilir. Telefonu prinç dolu bir kaba koy ve enaz 12-15 saat arası beklet düzelmez ise ekranı (dokunmatik kısmı) dikkatli bir şekilde çıkar ve iç kısımda ovalleşme olup olmadığına bak çöküntü veya ovelleşme varsa hiç uğraşma tek çaren ekranı değiştireceksin garanti haricinde sanırım 70-120 TL arasında yapılıyor. Geçmiş olsun.

Ön kapağın nasıl açılacağını videodan izleyebilirsin. (Açarken nazik ve dikkatli ol)
[video=youtube;2veHZcKCEPE]http://www.youtube.com/watch?v=2veHZcKCEPE[/video]

anılbaran

anılbaran

Üye
panale fazla yuklenmiş olabilirsin

burakakul

Üye
    Konu Sahibi
Çöküntü ovalleşme fln yok, şu pirinci bi deneyelim bakalım umarım olumlu sonuç verir olmassa gider vodafonedan yeni bir telefon ayarlarız artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

burakakul

Üye
    Konu Sahibi
Pirinç aldım koydum içine 2 gün fln beklerim bakalım ne olacak, olmassa iç temizliğide yaparız bakalım düzelecekmi? Birde arkadaşlar tamire versem ücreti ne kadar tutar 150-200 ederse hiç vermeyeyim zaten sıfırı 300 lira..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok be ne 200'ü 70 ila 120 TL arasında hallediliyor.

burakakul

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah düzelir yoksa alana kadar gene bizim emektar E250'ye kaldık..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah düzelir.

musty_20_

Üye
kardeş aynı sorun bende de var sağ tarafta bazen her zamn değil otomatik basılıyor gibi oluyor ve o an orda ne varsa ona basıyor büyük ihtimal dokunmatik değişicek sanırım arkadaşıma sordum geliş fiyatı 18 dolar demişti çin orjinali son çare o fazla kazıklanmayın ayrıca senn telin son durumu ne

burakakul

Üye
    Konu Sahibi
Benim tel duruyor şuan öyle, bir kaç güne ideos x5 alacağım, xpress music 70 liraya falan yaptırır kuzenime veririm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt