5800 XM de yazılım güncellemesi (v60.0.003)

Sponsorlu Bağlantılar

gencfb18

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM de yazılım güncellemesi (v60.0.003)
arkadaşlar bugün ben telefonumun yazılımını güncelledim. v52 den v60 a yükseldi fakat ben hiç bir fark bulamadım. yine müzik çalarda bul seçeneği yok... siz bi fark gördüyseniz paylaşırsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...

anılbaran

anılbaran

Üye
5mb ram arttı pil daha iyı gıbı,tarayıcı da pc sıtelerınde kasılma yok,n8 tus kılıdı geldı, v.s tele format atmalısın guncellemeden sonra ayrıca.

gencfb18

Üye
    Konu Sahibi
kardeş atmadım ama hafıza kartım gitti ya. hep exe dosyası dolmuş. tarayıcı ve tuş kilidini gördüm. şimdi hafıza kartıyla uğraşıyorum

muratezgi

Üye
sitesinde
[h=2]Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 52.0.007'dir yazıyo oviylemı guncelledın ?[/h]

gencfb18

Üye
    Konu Sahibi
yok *#0000# var ya ordan güncellemeleri kontrol et dedim. ve yeni güncelleme çıktı az önce güncelledim

muratezgi

Üye
eywllh kardes :) telefonu kvk ya verdim salı gunu sim kartı yuvası arızalı diye :S gelince onlar güncellememısse ben güncellerim artık :))

fnldstntn

Üye
Arkadaşım konu açacağina foruma azıcık bakmış olsaydın bu konuyla ilgili birsürü konu var neden sende gelip yeni konu açtın ki...?

gencfb18

Üye
    Konu Sahibi
ne demek kardeşim önemli değil. hayırlısıyla senin telefonda yapılır inşallah :))

----------Eklendi @ 02:41:08 ---------- Yazıldı @ 02:38:22 ----------

acemilik diyelim....

mblt3309

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
arkadaşlar bugün ben telefonumun yazılımını güncelledim. v52 den v60 a yükseldi fakat ben hiç bir fark bulamadım. yine müzik çalarda bul seçeneği yok... siz bi fark gördüyseniz paylaşırsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...

Kardeş ben de güncelledim bir internet browser de değişiklik gördüm sayfa açabiliyorsun onu da 3 sayfa ile kısıtlamışlar :-) ben başka değişiklik göremedim[/SIZE][/COLOR]

gencfb18

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]

Kardeş ben de güncelledim bir internet browser de değişiklik gördüm sayfa açabiliyorsun onu da 3 sayfa ile kısıtlamışlar :-) ben başka değişiklik göremedim[/SIZE][/COLOR]
aynen ya. insan müzik çalarına bi BUL seçeneği koyar....

tasarimci68

tasarimci68

Üye
şimdilik gördüğüm tek şey web tarayıcı değişmiş, ama hiç güzel olmamiş

sfbyrktr

Üye
Tuş kilidi slide şeklinde yapılmış arkadaşlar. Tuşları kilitledikten orta tuşa basıp görebilirsnz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
gms_10ur

gms_10ur

Üye
ama bazı şarkıların ismini bildiğin halde numara ile başlayanlar olabiliyor bu yüzden bencede bul seçeneği olabilirdi

asigsasi

asigsasi

Üye
yeni versiyon da pythton bile güncellemedi varmı güncelleyen

predator82

predator82

Üye
Tuş kilidi slide şeklinde yapılmış arkadaşlar. Tuşları kilitledikten orta tuşa basıp görebilirsnz.
Bunu demeseydin inan bu değişikliği bulamayacakmışım sağolasın, birde mesaj yazarken gülen msndeki gibi karakterler nasıl ekleniyor acaba? bu son versiyonda bunu da yapacaklarınıda belirtmişler ama ben mesaj bölümünde bulamadımda?

asd3as

Üye
arkadaşlar bende güncellemeye çalıştım ama hiçbir güncelleme yok diyor, nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

reiis

Üye
s.a arkadaşlar ben bugun yeni aldığım 5800 v52,0,007 yüklü idi güncelleme çıktı v60.0.003 yüklendi bi fark göremedim sadece tarayıcı değişmiş bir yardımcı olurmusunuz

mhchn

mhchn

Üye
kafayı yicem ya hiç bir güncelleme yok diyor hala ya ne yapmam gerek .s

Üst Alt