5800 XM bugün internette 2 kontör harcadınız 6 kontor daha harcayın 15 mb internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

texas111

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM bugün internette 2 kontör harcadınız 6 kontor daha harcayın 15 mb internet
Arkadaslar bir konu hakkında yardımınızı istiyorum.
5800 XM kullanıcısıyım turcell hattım var
wireless ten bağlanmama rağmen durdu yere bi uyarı alıyorum
Bugün internette 2 kontör harcadınız 6 kontör daha harcayın bugün 23.59 a kadar 15 mb internet
Durduk yere kontörlerim gidiyor buna nasıl çözüm bulabilirim kablosuz modemim var.
Wireless ten bağlanmama rağmen kontorlerim bu şekilde gidiyor
Şimdiden ilgileriniz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: turkeytifosi

djmk

djmk

Üye
arkdaşım wireless le baglandıktan sonra internet tarayıcısına girince sana nasıl baglanmak istediğini sorar sen ordan kablosuz yerine turkcelli secmiş olabilirsin veya ayarlardan turkcell ile direk sormadan baglanı secmiş olabilirsin yani internet kaynagı olarak wireless i ayarlamalısın ayarlardan

texas111

Üye
    Konu Sahibi
internet tarayıcısına girerken soruyor ben gene wireless i seçiyorum wirelessden bağlanıyorum fakat 1 kaç saat sonra gene 2 knturum gidiyor
ama sürekli 2-2-2 bu şekilde gidiyor
Peki türkcell interneti nasıl iptal edicem direk bütün bağlantılarda wireless olması için ayarlardan ayarla demişsin fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum

aliçoooo

aliçoooo

Üye
internet tarayıcısına girerken soruyor ben gene wireless i seçiyorum wirelessden bağlanıyorum fakat 1 kaç saat sonra gene 2 knturum gidiyor
ama sürekli 2-2-2 bu şekilde gidiyor
Peki türkcell interneti nasıl iptal edicem direk bütün bağlantılarda wireless olması için ayarlardan ayarla demişsin fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum
arkadasım ayarlardan bağlantıya gir hedeflere gir ordan turkcell interneti sil..Artık kontürün gitmez..

texas111

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler sorunum çözüldü.İlgileriniz için tekrar teşekkür ederim sağolun.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ö.deqil..ii günlerde kullan..

turkeytifosi

Üye
Arkadaş şöyle bi sorunla karşı karşıyayım ilginize şimdiden teşekkürler telefonu ilk aldıgımda ovi den turkiye haritasini ve sesini indirdim bi süre güzel bi şekilde kullandım sonra gene bi gece istanbulda adres ararken lisans süreniz dolmuştur şeklide bi uyarı aldım tabi lisansı yenilemdim daha sonra öğrendim ki ovi artık ücretsizmiş telefonuma yüklemek istedim versiyon sorunu yaşadım versiyonu yukselttikten sonra nihayet haritamı yukleyebildim yalnız cevrim içi oldugumda kontor gidiyor kontor gitmesin diye bağlantılar hedefler turkcell ibarelerini sildim şimdi gps bulunamdı diyor kontor gitmeden navigasyonumu nasıl kullanabilir arkadaşlar... daha önce kontor gitmeden çok güzel kullanabiliyordum ilginize teşekkürler...

scuf

scuf

Üye
Arkadaş şöyle bi sorunla karşı karşıyayım ilginize şimdiden teşekkürler telefonu ilk aldıgımda ovi den turkiye haritasini ve sesini indirdim bi süre güzel bi şekilde kullandım sonra gene bi gece istanbulda adres ararken lisans süreniz dolmuştur şeklide bi uyarı aldım tabi lisansı yenilemdim daha sonra öğrendim ki ovi artık ücretsizmiş telefonuma yüklemek istedim versiyon sorunu yaşadım versiyonu yukselttikten sonra nihayet haritamı yukleyebildim yalnız cevrim içi oldugumda kontor gidiyor kontor gitmesin diye bağlantılar hedefler turkcell ibarelerini sildim şimdi gps bulunamdı diyor kontor gitmeden navigasyonumu nasıl kullanabilir arkadaşlar... daha önce kontor gitmeden çok güzel kullanabiliyordum ilginize teşekkürler...

‘Uygulamalar’ klasöründe bulunan ‘Yer’ seçeneğini çalıştırın.
Karşınıza üç seçenek gelecek: “Yer İşaretleri”,”GPS Verisi” ve “Konumlama”.
Bu seçeneklerden “Konumlama”ya girin.Konumlamada karşınıza yine üç seçenek gelecek: “Konumlama Yöntemleri”,”Konumlama Sunucusu” ve “Gösterim Tercihleri”
“Konumlama Yöntemleri”ne girin ve “Tümleşik GPS” seçeneği haricindeki bütün seçeneklerdeki işareti kaldırın.

artık kontör gitmeden kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt