5800 XM BLue Müzik Sesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix F.

Felix F.

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM BLue Müzik Sesi ?
Arkadaşlar Müzik sesi Gayet Güzel Berrak Saf Geliyo Ama Çok Kısık İş Yerinde Sokakta Otobüste Metroda Hiç Bi Yerde Duyamıyorum Fazla.

Bunu Yükseltmenin Bi Yolu Yokmu ?

Şimdiden Teşekkürler.

Felix F.

Felix F.

Üye
    Konu Sahibi
Allah Rızasına Bi Yardımcı Olun :(.

baya1994

baya1994

Üye
aynı sorun bendede var çift happorlör ama ses çok kısık

osmanaktag

Üye
Evet Bendede Aynı sorun var ben duyuyorum ama daha çok Ses Açma yolu yokmu...

crımınal

Üye
yok arkadaşlar galiba bende bu konudan bi zamanlar şikayetçiydim ama artık şikayetçi değilim sonuçta telefondan en net ses bu kadar çıkıyor yapılacak bişey yok bazı konularda ultramp3 gibi programlar verilmiş ama o programlarda sesin kalitesini bozuyor ses boğuluyor

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Telefonun tek kötü özelligi diyebilirim. :) müzik içn almıcaksın bu tel.i internet için manyak :)Ama sende haklsn adı xpressMUSIC :)

craig3535

craig3535

Üye
saçmalamayın sesi mükemmel daha ne istiyonuz anlayamadım leptoplardan daha net ve tatlı bir sesi var illaha yüksek ses istiyosanız dinlediğiniz mp3 leri yardımcı programlarla ses kalitesini arttırın ve tabi seviyesinide ozaman sesi görürsünüz ayrıca telefonun tek kötü özelliği kamerası daha doğrusu kamera yazılımı kamera süper ancak yazılımdan dolayı iyi görüntüyü ayarlayamıyor...

onuraslan

onuraslan

Üye
ARKADAŞLAR ARKA KAPAKTAKİ HOPARLÖR DELİKLERİNE Bİ BAKIN ÇOK MİNİK AMA ARKA KAPAĞI ÇIKARINCA SES GAYET YÜKSEK GELİYOR DELİKLERİ ÇOK KÜÇÜK :hmmm

baya1994

baya1994

Üye
evet bende fark ettim doğru söylüyorsun kamera yazılımı gelsede güzel olsa

dilermisin

Üye
mp 3 dinlerken ayarlar kısmında ses yüksekliği açık kapalı modu var onu değiştirin düzelir belki benimki baya inletiyo etrafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt