5800 XM Alternatifleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 XM Alternatifleri
Arkadaşlar 1 hafta önce aldığım 5800 XM Black modelinden forumda takip ettiyseniz hiç memnun kalmadım. Bugün aldığım yerle görüşüp ya para iadesi ya değişim talep edeceğim.

Bu cihaz yerine ne önerirsiniz? Ya da Birebir değişim mi yapmalıyım?

Tepkiler: hassan27

dzynn

Üye
bak hemen sorduğun sorunun üzerinde reklam var, ordaki seni memnun eder.

Ben kendimden örnek vereyim,n78 imi değiştirip onun yerine temiz bir 2.el n97 almayı planlıyorum 2.el n97 fiyatlarıda 500 ila 700 tl arasında.

5800 sat çok sorunlu telefon ama bnce idare eder sat onun üstüne birazdaha para koy Nokia x6 aL

dzynn

Üye
5800 sat çok sorunlu telefon ama bnce idare eder sat onun üstüne birazdaha para koy Nokia x6 aL

5800'ın neresi sorunlu? şubattan beri kullanıyorum canavar gibi her işimi görüyor, Kullanmasını bilmiyorsanız almayın, yada millete yanlış bilgi vermeyin yahu! 5800 ile x6 arasında sadece tasarım farkı var!

Konu Sahibi

Arkadaşım benimki üretim sorunlu çıktı sanırım ne yaprsam yapayım berlirli aralıklarla kendi kendine kapanıp açılıyor tam. o kadar sık yapmaya başladı ki durduğu yerde dokunmuyorum bir bakıyorum NOKIA ekranı geliyor. 1 hafta önce sıfır aldım uyuz oldum ister istemez.

hic bir problemi yok sorunsuz şekilde 9 aydır kullanıyorum

vogel

Üye
arkadaşlar kullanmadan bilmeden lütfen karalamayın ben yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum bu forumdan programlar temalar oyunlar geyet rahat şekilde yükleyip kullanıyorum bence su an piyasadaki en iyi telefonlardan birisi

Konu Sahibi
arkadaşlar kullanmadan bilmeden lütfen karalamayın ben yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum bu forumdan programlar temalar oyunlar geyet rahat şekilde yükleyip kullanıyorum bence su an piyasadaki en iyi telefonlardan birisi

Isınma sorunu haricinde bir şikayetin yok değil mi?

@Master of Jedi
Bence ürünü birebir değişim yaptırın. Tamire yollamayın. Yeni almışsınız telefonu hiçbir şekilde tamiri kabul etmeyin.

Konu Sahibi
@Master of Jedi
Bence ürünü birebir değişim yaptırın. Tamire yollamayın. Yeni almışsınız telefonu hiçbir şekilde tamiri kabul etmeyin.

Aynen öyle dedim kutusu ıvırı zıvırı ne varsa gönderdim ayıplı mal diye rapor çıkmasını bekliyorum.

tlgcn38

Üye
Bende yollasammı yollamasammı bilmiyorum çok vakit geçecek 1ay tutarlar teli. herkes 5800ı önerdi ilk önce şimdide herkes 5800dan soğutuyor yada çok araştırmadan aldım..

yaw bilmeden etmeden konuşanlara deli oluyorum.hele de bu aleti kulanamiycağı halde alanlara..

tlgcn38

Üye
Canı isteyen gider parasını verir alır.. Sorununu yaşar hatasını görür çözer , kullanamayacak biridir belki , kendini geliştirmiş olur.. Böyle bi forum da mevcutken herkesten yardım alabilecekken her türlü insan istediği telefonu emin ol rahatlıkla kullanabilir. Sen rahat ol..

judi12

Üye
5800 XM gibi güzel bi telefn varmı allah aşnına

h.r

Üye
yaa kullanmayı bilmiyolar sonra söyleniyolar işte CAHİLLİK BAŞA BELA demişler arkadaşım aldığın tele gözün gibi bakcan unutmayınki HERŞEY KULLANICIYA BAĞLIDIR ÜRÜNE DEĞİL sen onu nasıl kullanırsan o da sana o şekilde hizmet verir HAKSIZ MIYIM ????? !

guero

Üye
Bence çok ideal ve karizmatik bi telefon iphone deilse 5800 olmalı diyorum X6 n97 arasında çok bi fark yok çok benzer telefonlar neden sürgülü klavye ve 5 mp (5800 3.2 mp) için 400-500 TL fazladan vereyimki mp4 film oynatıyo müziği güzel menüsü hoş uygulamaları güzel ekran parlaklığı çok canlı ele oturuyo bence çok iyi bi telefon yanımda bi multimedya aracı hiç boşuna değiştirme ideal bi telefon sevgililer Gününde almıştım halada kullanmaktayım bayağıda kullanmayı düşünüyorum.

ipod touch bile katlıyor 5800'ı, 5800'ın parasını alıp üstüne 70-80tl vererek ipd touch+ucuz bir tel alabilirsiniz böyle yapan arkadaşlarım var baya memnunlar. 5800 iyi ama daha iyileride var ama gerçekten 5800 çok yol katetti v31' kullandım v40 kullandım v50 kullandım da bugün bir v31'li tel vardı kullanılıcak gibi değil yani ama v50 ile güzel oldu telefon bakalım v60 da gelince neler olacak müzik çalara arama gelsin birde kulaklık sesi çok az iphone'un şarjı bitipde 5800'a geçince ses farkı çok belli oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...