haqanguven Üye Konu Sahibi poyo34' Alıntı: yok biliyorumda şimdi nerden bulabilirim çok lazım pm den de link verirsen sevinirim Genişletmek için tıkla ... modlarımda bak
poyo34' Alıntı: yok biliyorumda şimdi nerden bulabilirim çok lazım pm den de link verirsen sevinirim Genişletmek için tıkla ... modlarımda bak
lazye Üye arkadaşlar bence şu duvar kağıdını bi deneyin ev ekranında süper duruyor... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bence şu duvar kağıdını bi deneyin ev ekranında süper duruyor... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lazye Üye haqanguven' Alıntı: evet güzelmiş Genişletmek için tıkla ... baya yakıştı abi bu fotoyu 1.sayfaya eklenti olarak ekle herkes faydalansın...
haqanguven' Alıntı: evet güzelmiş Genişletmek için tıkla ... baya yakıştı abi bu fotoyu 1.sayfaya eklenti olarak ekle herkes faydalansın...
haqanguven Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: baya yakıştı abi bu fotoyu 1.sayfaya eklenti olarak ekle herkes faydalansın... Genişletmek için tıkla ... bu resim 701 den sonra çok başım ağırır benim telefonum neden resimdeki gibi olmadı diye
lazye' Alıntı: baya yakıştı abi bu fotoyu 1.sayfaya eklenti olarak ekle herkes faydalansın... Genişletmek için tıkla ... bu resim 701 den sonra çok başım ağırır benim telefonum neden resimdeki gibi olmadı diye
lazye Üye hakan abi onu değil benim eklediğim fotoyu koy... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - buda benm ekrandan
hakan abi onu değil benim eklediğim fotoyu koy... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - buda benm ekrandan
haqanguven Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: hakan abi onu değil benim eklediğim fotoyu koy... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - buda benm ekrandan Genişletmek için tıkla ... status bardaki iconlar çıkıyor ortaya.. güncellemede daha detaylı düşünmem gerek artık
lazye' Alıntı: hakan abi onu değil benim eklediğim fotoyu koy... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - buda benm ekrandan Genişletmek için tıkla ... status bardaki iconlar çıkıyor ortaya.. güncellemede daha detaylı düşünmem gerek artık
lazye Üye haqanguven' Alıntı: status bardaki iconlar çıkıyor ortaya.. güncellemede daha detaylı düşünmem gerek artık Genişletmek için tıkla ... abi güncellemede c5 tuş kilidi bildirimli ekle,bide şebeke ikonunu kaldır,topbarlı olsun yine...
haqanguven' Alıntı: status bardaki iconlar çıkıyor ortaya.. güncellemede daha detaylı düşünmem gerek artık Genişletmek için tıkla ... abi güncellemede c5 tuş kilidi bildirimli ekle,bide şebeke ikonunu kaldır,topbarlı olsun yine...
haqanguven Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: abi güncellemede c5 tuş kilidi bildirimli ekle,bide şebeke ikonunu kaldır,topbarlı olsun yine... Genişletmek için tıkla ... istek almıyorum - - - Eklendi - - - ConnorKenway' Alıntı: kardeş yarım saattir telefona hard format atmayı deniyom olmuyorr Genişletmek için tıkla ... ona ben napim yazılımsal değil ki kardeşim
lazye' Alıntı: abi güncellemede c5 tuş kilidi bildirimli ekle,bide şebeke ikonunu kaldır,topbarlı olsun yine... Genişletmek için tıkla ... istek almıyorum - - - Eklendi - - - ConnorKenway' Alıntı: kardeş yarım saattir telefona hard format atmayı deniyom olmuyorr Genişletmek için tıkla ... ona ben napim yazılımsal değil ki kardeşim
haqanguven Üye Konu Sahibi ConnorKenway' Alıntı: kardeş uygulamalarla ilgili sorun olabilirmi Genişletmek için tıkla ... hayır.. çünkü kapalıyken atıyorsun... sen hard format atılan tuşların çalıştığından emin ol bakalım sorun tuşlardamı
ConnorKenway' Alıntı: kardeş uygulamalarla ilgili sorun olabilirmi Genişletmek için tıkla ... hayır.. çünkü kapalıyken atıyorsun... sen hard format atılan tuşların çalıştığından emin ol bakalım sorun tuşlardamı
lazye Üye ConnorKenway' Alıntı: kardeş yarım saattir telefona hard format atmayı deniyom olmuyorr Genişletmek için tıkla ... baya zamandır bende öyle hard format atamıyorum,soft at *#7370# yap ... - - - Eklendi - - - tuşlarla alakası yok bendekiler çalışıyo ama hard format yemiyor, bu yüzden softtan başka çare yok! - - - Eklendi - - - @haqanguven abi yinede sen bnm ddklrmi kulağına küpe et abi... Yapman önmli dğl ... Ben sadece istekte bulunuyorum. Yapmak zorunda dğlsn abi...
ConnorKenway' Alıntı: kardeş yarım saattir telefona hard format atmayı deniyom olmuyorr Genişletmek için tıkla ... baya zamandır bende öyle hard format atamıyorum,soft at *#7370# yap ... - - - Eklendi - - - tuşlarla alakası yok bendekiler çalışıyo ama hard format yemiyor, bu yüzden softtan başka çare yok! - - - Eklendi - - - @haqanguven abi yinede sen bnm ddklrmi kulağına küpe et abi... Yapman önmli dğl ... Ben sadece istekte bulunuyorum. Yapmak zorunda dğlsn abi...
haqanguven Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: baya zamandır bende öyle hard format atamıyorum,soft at *#7370# yap ... - - - Eklendi - - - tuşlarla alakası yok bendekiler çalışıyo ama hard format yemiyor, bu yüzden softtan başka çare yok! - - - Eklendi - - - @haqanguven abi yinede sen bnm ddklrmi kulağına küpe et abi... Yapman önmli dğl ... Ben sadece istekte bulunuyorum. Yapmak zorunda dğlsn abi... Genişletmek için tıkla ... hard format atmaması imkansız onun devre dışı kalması yazılımsal değildir.. tuhaf bi durum...
lazye' Alıntı: baya zamandır bende öyle hard format atamıyorum,soft at *#7370# yap ... - - - Eklendi - - - tuşlarla alakası yok bendekiler çalışıyo ama hard format yemiyor, bu yüzden softtan başka çare yok! - - - Eklendi - - - @haqanguven abi yinede sen bnm ddklrmi kulağına küpe et abi... Yapman önmli dğl ... Ben sadece istekte bulunuyorum. Yapmak zorunda dğlsn abi... Genişletmek için tıkla ... hard format atmaması imkansız onun devre dışı kalması yazılımsal değildir.. tuhaf bi durum...
lazye Üye evet çok tuhaf tuşlar cihaz çalırken aktif ama hard format atarken atmıyo bende 1 saat fln denemiştim olmamıştı...
evet çok tuhaf tuşlar cihaz çalırken aktif ama hard format atarken atmıyo bende 1 saat fln denemiştim olmamıştı...
haqanguven Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: evet çok tuhaf tuşlar cihaz çalırken aktif ama hard format atarken atmıyo bende 1 saat fln denemiştim olmamıştı... Genişletmek için tıkla ... hım anladım
lazye' Alıntı: evet çok tuhaf tuşlar cihaz çalırken aktif ama hard format atarken atmıyo bende 1 saat fln denemiştim olmamıştı... Genişletmek için tıkla ... hım anladım
haqanguven Üye Konu Sahibi tahacan12' Alıntı: Ustad tek kelımeyle harıka bı yazılım olmus. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
tahacan12' Alıntı: Ustad tek kelımeyle harıka bı yazılım olmus. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler