5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
merhaba , kardeşimin telefonu çöktü sanırım telefon açılamadı servise götürün gibisinden birşey çıkıyordu.

bir daha yükledim konudaki cfw yi ancak telefon açılmıyor. nokia yazısı geliyor gidiyor beyaz ekran geliyor gidiyor defalarca açılmıyor ne yapmam gerekiyor ? hard reset te yapamadım ...

birde mcu seçerken .c0r dosyası istiyor ve indirdiğim dosyalarda c0r değil de .C00 vardı onu c0r diye değiştirdim acaba sorun olurmu o ne yapmam lazım yardım gerekiyorşimdide cfw flashlayınca local mode da kalıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba , kardeşimin telefonu çöktü sanırım telefon açılamadı servise götürün gibisinden birşey çıkıyordu.

bir daha yükledim konudaki cfw yi ancak telefon açılmıyor. nokia yazısı geliyor gidiyor beyaz ekran geliyor gidiyor defalarca açılmıyor ne yapmam gerekiyor ? hard reset te yapamadım ...

birde mcu seçerken .c0r dosyası istiyor ve indirdiğim dosyalarda c0r değil de .C00 vardı onu c0r diye değiştirdim acaba sorun olurmu o ne yapmam lazım yardım gerekiyorşimdide cfw flashlayınca local mode da kalıyor
Yazılım dosyalarının ismiyle oynama... Hafıza kartını çıkart, pili çıkart tak ve yazılımı yeniden atmayı dene. Local modede kalınca usb çıkart, pili çıkart tak ve telefonu açma kapama tuşundan aç...Not: yazılım dosyalarından karışıklık olmuş olabilir, O yüzden tekrardan indir...

Luck Star

Luck Star

Üye
Yazılım dosyalarının ismiyle oynama... Hafıza kartını çıkart, pili çıkart tak ve yazılımı yeniden atmayı dene. Local modede kalınca usb çıkart, pili çıkart tak ve telefonu açma kapama tuşundan aç...Not: yazılım dosyalarından karışıklık olmuş olabilir, O yüzden tekrardan indir...

Şuan telefon çöktü sanirim yazilim flashlarken hata verdi . phone rebooting cmt kisminda.. Ve şarja taktim acma tusuna basiyorum 5 6 saniye titriyor acilmiyor . telefon kenarda kosede duran bi telefondu bakalim nasil halledicem

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şuan telefon çöktü sanirim yazilim flashlarken hata verdi . phone rebooting cmt kisminda.. Ve şarja taktim acma tusuna basiyorum 5 6 saniye titriyor acilmiyor . telefon kenarda kosede duran bi telefondu bakalim nasil halledicem
Söylediklerimi yap

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
jafı baştan kur. dosyaları tekrardan indir. dosyaların karışmış olabilir...

halitozken

halitozken

Üye
Symbian belle fp6 ya uygulanan tüm modlar symbian anna fp1 e de uygulandı mı ?

beatboxqwe

Üye
Hayır o fp1 bu fp6 farklılık olacaktır

Luck Star

Luck Star

Üye
Error reading cmt hatasi veriyo telefon tepki vermiyo :)

Luck Star

Luck Star

Üye
teamdan ben yapayım istersen...
Usta dosyalari indirip mesaj atsam olur mu uygun olunca yaparsin. Baştn indirmek istiyorum temiz olsun bir de orjinal x6 v40 mi indiriyim yoksa bu konudaki ni mi.. Bir de pc suite yuklmem lazim mi

Luck Star

Luck Star

Üye
Pc ye usb ile baglayinca power tusuna basinca ses cikiyordu artik gelmiyor yani baglanmiyorTelefon hiçbir tepki vermiyor ne yapmam lazım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

beatboxqwe

Üye
Abi sistem ve performans modlamaları falan senin windows phone cfw ile aynı değil mi sadece tema açılış ekranları falan değişik

eren yuksel

eren yuksel

Üye
c5 03 için aynn boyle mi yapıyoruz:blink:

Üst Alt