haqanguven
Üye
Güle güle kullan...İkinizede teşşekür ederim yaptım![]()
Güle güle kullan...İkinizede teşşekür ederim yaptım![]()
Yazılım dosyalarının ismiyle oynama... Hafıza kartını çıkart, pili çıkart tak ve yazılımı yeniden atmayı dene. Local modede kalınca usb çıkart, pili çıkart tak ve telefonu açma kapama tuşundan aç...Not: yazılım dosyalarından karışıklık olmuş olabilir, O yüzden tekrardan indir...merhaba , kardeşimin telefonu çöktü sanırım telefon açılamadı servise götürün gibisinden birşey çıkıyordu.
bir daha yükledim konudaki cfw yi ancak telefon açılmıyor. nokia yazısı geliyor gidiyor beyaz ekran geliyor gidiyor defalarca açılmıyor ne yapmam gerekiyor ? hard reset te yapamadım ...
birde mcu seçerken .c0r dosyası istiyor ve indirdiğim dosyalarda c0r değil de .C00 vardı onu c0r diye değiştirdim acaba sorun olurmu o ne yapmam lazım yardım gerekiyorşimdide cfw flashlayınca local mode da kalıyor
Yazılım dosyalarının ismiyle oynama... Hafıza kartını çıkart, pili çıkart tak ve yazılımı yeniden atmayı dene. Local modede kalınca usb çıkart, pili çıkart tak ve telefonu açma kapama tuşundan aç...Not: yazılım dosyalarından karışıklık olmuş olabilir, O yüzden tekrardan indir...
Söylediklerimi yapŞuan telefon çöktü sanirim yazilim flashlarken hata verdi . phone rebooting cmt kisminda.. Ve şarja taktim acma tusuna basiyorum 5 6 saniye titriyor acilmiyor . telefon kenarda kosede duran bi telefondu bakalim nasil halledicem
Deniycem birazdan.. Ama c0r dosyasi seçmemi istiyor yoksa jafta en baştaki yesil kutucuk yanmiyor. C00 var c0r dosyasi yokSöylediklerimi yap
c00öenmli değil kardeşim güle güle kullanİkinizede teşşekür ederim yaptım![]()

teşekkürlerHayır o fp1 bu fp6 farklılık olacaktır

teamdan ben yapayım istersen...Error reading cmt hatasi veriyo telefon tepki vermiyo![]()
Usta dosyalari indirip mesaj atsam olur mu uygun olunca yaparsin. Baştn indirmek istiyorum temiz olsun bir de orjinal x6 v40 mi indiriyim yoksa bu konudaki ni mi.. Bir de pc suite yuklmem lazim miteamdan ben yapayım istersen...
şarjı bitmiştir şarja koyPc ye usb ile baglayinca power tusuna basinca ses cikiyordu artik gelmiyor yani baglanmiyorTelefon hiçbir tepki vermiyor ne yapmam lazım
ewetAbi sistem ve performans modlamaları falan senin windows phone cfw ile aynı değil mi sadece tema açılış ekranları falan değişik
c5 e olmaz bu yazılım. x6 ve 5800 içindir...c5 03 için aynn boyle mi yapıyoruz![]()