5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

muhammet.ucr

Üye
kardeş şunun türkçesini yapabilen yok mu ??????

beatboxqwe

Üye
Kardesim yabanci cfwleri turkcelestirirken mutlaka bir sorun olusuyor kolay degil yapilan modlamalari bilmen lazim en iyisi yukle ingilizce kullan ben oyle yapmistim bazilarini pek sorun olmuyor ama turk cfwden sasma bence

lazye

lazye

Üye
evet en sorunsuz türk cfw :)

beatboxqwe

Üye
Ama cfw cok saglam gibi binh24 falan modlamis unlu modderlardan ingilizce kullanabilirsen bir dene derim ben de deniycem

lazye

lazye

Üye
beğenirseniz bende deniyim

beatboxqwe

Üye
Benim deneme imkanim yok anca 1 haftaya

lazye

lazye

Üye
tamam farketmez denedikten sonra banada özelden mesaj atarsın :)

beatboxqwe

Üye
Sen dene diyorum beni bekleme

lazye

lazye

Üye
Neyse bakalım :)

beatboxqwe

Üye
Abi birsey sorabilir miyim ekran isigi hassasligi modu ne ise yariyor ve fp6da var mi modlamalar arasinda goremedim ama

ByKatre

ByKatre

Üye
Bu Bölüme Girince Efkarlandım Ya Ne Uğraşırdık :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ByKatre

beatboxqwe

Üye
Abi muzik calar widgetinde "muzige git" yazisi yok resimdeki gibi Birden olustu kaldirio tekrar ekledim olmadi tekrar baslattim yine olmadi format atsam duzelir de soft format attim yine olmadiAbi birde t9 önbelleği hafıza kartında hangi klasörde format atarken saklayıp sonradan kullanma şansım var mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi muzik calar widgetinde "muzige git" yazisi yok resimdeki gibi Birden olustu kaldirio tekrar ekledim olmadi tekrar baslattim yine olmadi format atsam duzelir de soft format attim yine olmadiAbi birde t9 önbelleği hafıza kartında hangi klasörde format atarken saklayıp sonradan kullanma şansım var mi

Googleye t9 ön belleğini e hafızasına alma yaz çıkar

beatboxqwe

Üye
Abi bu mod fp6da var ama hangi klasörde önbellek onu bulamadım

beatboxqwe

Üye
Hangi klasörde abi

beatboxqwe

Üye
Abi e hafızasında predic klasörü yok c hafızasında var

haqanguven

haqanguven