5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam benım navıbar calısmıyor hala neden acaba... hard format ve kartı bıcımlendırdım ama hala calısmıyor
Express müzik tuşunu diyorsun herhalde... Telefonu kapat aç. açılınca bekle hemen basma tuşa. ışığı yandıktan sonra bas çalışması gerek...

beatboxqwe

Üye
Abi static features klasorunu sadece kucuk qwerty klavye acik olacak sekilde duzenleyebilir miyim

beatboxqwe

Üye
Yok abi ya nerde :DAbi peki senin ekledigin static features dosyasi tam olarak ne degisiklikler yapiyor biri kucuk qwerty klavye kaldirmasi digeri de temalarda tema indir yazisinin kaldirilmasi baska degisiklik yapiyor mu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok abi ya nerde :DAbi peki senin ekledigin static features dosyasi tam olarak ne degisiklikler yapiyor biri kucuk qwerty klavye kaldirmasi digeri de temalarda tema indir yazisinin kaldirilmasi baska degisiklik yapiyor mu
Hatırlamıyorum ki... V5 çalışmalarını bırakalı çok oldu... S^3 de bıraktım daha uğraşmadığım için yapılan modlamalarıda unutuyorum...

beatboxqwe

Üye
Abi peki hex bilgin var mi dosyayla oynama yabailir miyiz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi peki hex bilgin var mi dosyayla oynama yabailir miyiz
düzenlemesinden anlıyorum ama uğraşmıyorum artık... yanlış hatırlamıyorsam rambonun arşivinde çoklu modlar diye bir klasör olması gerek onda bu mod var ve yapılan değişiklikler yazılmıştı onu dene...

beatboxqwe

Üye
Tamam abi sagol hemen bakiyorumAbi bak işaretlediğim bütün dosyalarda staticfeatures klasörü var hangisi olduğunu hatırlayabilir misin Abi karışık mod paketini de eledik çünkü orda da ortalanmış seçenekler geri yazıları var

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi sagol hemen bakiyorumAbi bak işaretlediğim bütün dosyalarda staticfeatures klasörü var hangisi olduğunu hatırlayabilir misin Abi karışık mod paketini de eledik çünkü orda da ortalanmış seçenekler geri yazıları var
Tamam işte modlamalar bunlar. staticfeatures de yapılan değişiklikler klasör isimlerinde yazılı...

beatboxqwe

Üye
Tamam da abi içlerinden hangisini kullandın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam da abi içlerinden hangisini kullandın
Ben onları kullanmadım ki. Benim kullandığımda başlıca olarak Güç tuşuna bastığında bekleme ekranına atma yok, Küçük klavye yok gibi modlamalar var... bunları yaparken neyi nerden indirdim neyi düzenledim o ara onlara bakmıyordum ki yazılımı geliştirmeyle uğraşıyordum...

beatboxqwe

Üye
Yani direk rambodan alıp kullanmadın düzenledin bir de değil mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yani direk rambodan alıp kullanmadın düzenledin bir de değil mi?
Dm dende indirmiş olabilirim tam hatırlamıyorum. Aradan sene geçti kardeşim :) Hexden rambo iyi anlıyordu oda piyasada yok..

beatboxqwe

Üye
Abi ya şimdi benim öyle bir dosya bulmam gerekiyor ki cfw de hiçbir değişiklik olmayacak sadece küçük qwerty klavye gelecek öyle olmasını istiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi ya şimdi benim öyle bir dosya bulmam gerekiyor ki cfw de hiçbir değişiklik olmayacak sadece küçük qwerty klavye gelecek öyle olmasını istiyorum
onu şöyle bulabilirsin... küçük klavye hangi modlamada varsa onu hex editör ile aç. cfw deki dosyayıda editör ile aç satırları kontrol et değişik gördüğün satırları cfw deki dosyaya ekle. sonra o dosyayı telefonda dene gelmemiş ise küçük klavye o değiştirdiğin değildir. başka değişik olanları bulup dene...

beatboxqwe

Üye
Tamam abi ya çok sağol bi bakayım biraz uğraştırıcak amaAbi çok farklı satır var ya çok uzun sürer o neyse ben en iyisi benzer özellikli bir cfw den alayım static features dosyasını

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi ya çok sağol bi bakayım biraz uğraştırıcak amaAbi çok farklı satır var ya çok uzun sürer o neyse ben en iyisi benzer özellikli bir cfw den alayım static features dosyasını
Tamam

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Su muzige ttpod videolara ucplayer gomseydin super olucakti
edit: independent v7midir nedir onu kullaniyorum tus isiklari kapali ve cok hosuma gitti seninkinden sonra iyi geldi bu :)

Üst Alt