5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Sende Mi Bıraktın Symbianı Iyice Öksüz Kaldı Desene :D

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Nese canın sağolsun :D

ismail

ismail

Üye
Teşekkür ederim kurdum kullanıyorum şu an :)

radoxx

radoxx

Üye
Anlatmış olduğunuz tüm adımları yaptım ancak son adımda flash'a basıp telefonu usb ile
bağladıktan sonra power tuşuna basınca usb drive yükleme başarısız oldu ne yapmalıyım ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Anlatmış olduğunuz tüm adımları yaptım ancak son adımda flash'a basıp telefonu usb ile
bağladıktan sonra power tuşuna basınca usb drive yükleme başarısız oldu ne yapmalıyım ?
tekrardan flaşa bas power tuşuna bas bırak. bulana kadar devam et

radoxx

radoxx

Üye
teşekkür ederim hallettim beni bir üst kedemeye yükselltiği için maxicep/forum ailesine teşekkürlerimi sunarım...

yaşadığım sıkıntı şuydu yapamayan arkadaşlar olursa aynı sıkınıtıyı çekmesinler diye:

Telefonu pc ye bağladığımda usb drive yükleme başarısız oldu hatası verdi.
Flash 'tuşuna bastıktan sonra gelen pencereye evet dememiz gerekiyordu ve ardından bir pencere daha geliyor, ona da telefonu bağlaor bağlamaz evet butonuna basılması gerekiyormuş, bekleme olunca usb bağlantısı başarısız oluyor ve umutsuzluğa kapılıyorsunuz.. Tekrar teşekkür ederim emeği geçen tüm arkadaşlarımıza...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hallettim beni bir üst kedemeye yükselltiği için maxicep/forum ailesine teşekkürlerimi sunarım...

yaşadığım sıkıntı şuydu yapamayan arkadaşlar olursa aynı sıkınıtıyı çekmesinler diye:

Telefonu pc ye bağladığımda usb drive yükleme başarısız oldu hatası verdi.
Flash 'tuşuna bastıktan sonra gelen pencereye evet dememiz gerekiyordu ve ardından bir pencere daha geliyor, ona da telefonu bağlaor bağlamaz evet butonuna basılması gerekiyormuş, bekleme olunca usb bağlantısı başarısız oluyor ve umutsuzluğa kapılıyorsunuz.. Tekrar teşekkür ederim emeği geçen tüm arkadaşlarımıza...
Rica ederim. sorununun çözüldüğünede sevindim. Güle güle kullan

afacancocukk

afacancocukk

Üye
Şimdiye kadar kullandığım en hızlı ve hatasız cfw teşekkürler kardeşim :)

kiko60

kiko60

Üye
eline sağlık usta on numara beş yıldız :tşk: başka değişik fontlarda var mı ?

hackchen

hackchen

Üye
ben beğenmedim menüdeki klasörlere geç giriyor, yavaşlamış bi telefon, xplorer bile geç açılıyo bi buçuk sene önce kullandığım cfw bile daha hızlıydı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben beğenmedim menüdeki klasörlere geç giriyor, yavaşlamış bi telefon, xplorer bile geç açılıyo bi buçuk sene önce kullandığım cfw bile daha hızlıydı
:) doğru yüklememişsen böyle hatalar alman normaldir...

kiko60

kiko60

Üye
2. ev evkranı özelliği var mı ?

Üst Alt