haqanguven
Üye
gelmezYeni Bir CFW Gelir Mi Acaba![]()
![]()

gelmezYeni Bir CFW Gelir Mi Acaba![]()
![]()

bırakmadım ama üzerine katacak bir şey kalmadığı için finali yaptımSende Mi Bıraktın Symbianı Iyice Öksüz Kaldı Desene![]()
sizlerde saolunNese canın sağolsun![]()
Rica ederimTeşekkür ederim kurdum kullanıyorum şu an![]()

tekrardan flaşa bas power tuşuna bas bırak. bulana kadar devam etAnlatmış olduğunuz tüm adımları yaptım ancak son adımda flash'a basıp telefonu usb ile
bağladıktan sonra power tuşuna basınca usb drive yükleme başarısız oldu ne yapmalıyım ?
Rica ederim. sorununun çözüldüğünede sevindim. Güle güle kullanteşekkür ederim hallettim beni bir üst kedemeye yükselltiği için maxicep/forum ailesine teşekkürlerimi sunarım...
yaşadığım sıkıntı şuydu yapamayan arkadaşlar olursa aynı sıkınıtıyı çekmesinler diye:
Telefonu pc ye bağladığımda usb drive yükleme başarısız oldu hatası verdi.
Flash 'tuşuna bastıktan sonra gelen pencereye evet dememiz gerekiyordu ve ardından bir pencere daha geliyor, ona da telefonu bağlaor bağlamaz evet butonuna basılması gerekiyormuş, bekleme olunca usb bağlantısı başarısız oluyor ve umutsuzluğa kapılıyorsunuz.. Tekrar teşekkür ederim emeği geçen tüm arkadaşlarımıza...
Rica ederim. Güle güle kullanŞimdiye kadar kullandığım en hızlı ve hatasız cfw teşekkürler kardeşim![]()
Her font uymaz maalesef, İstediğiniz fontu düzenlemeniz gerekmektedireline sağlık usta on numara beş yıldızbaşka değişik fontlarda var mı ?
Rica ederim. Güle güle kullan
Her font uymaz maalesef, İstediğiniz fontu düzenlemeniz gerekmektedir
sitede var araştırırsan bulursunfont nasıl düzenlenir bununla ilgili bi açıklama falan var mı ?
ben beğenmedim menüdeki klasörlere geç giriyor, yavaşlamış bi telefon, xplorer bile geç açılıyo bi buçuk sene önce kullandığım cfw bile daha hızlıydı
doğru yüklememişsen böyle hatalar alman normaldir...hayır2. ev evkranı özelliği var mı ?