5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. birde jaf daki işaretli kutucukların olduğu resmi koyarsan çok müteşekkir olurum....

düzelticemde bir türlü vakit olmuyor çok yoğun oluyorum. Ama bu akşam ilgilenmeye çalışırım

efekentli63

Üye
ben bir türlü bulamadım c5 tuş kilidi modunu sende var mı acaba :)

lazye

lazye

Üye
hakan abi günceleme çıkarsan 1o numara olur...

Matthe

Matthe

Üye
Ya Hakan Jaf ini dosyasını indiremiyorum :( X6 telefonum listede çıkmıyor o dosyaya ihtiyacım var telefon kapalı bekliyorum öyle işim yarım kaldı acil yardım ediver bana :(

- - - Eklendi - - -

Tamam buldum dosyayı yükledim cfwyi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya Hakan Jaf ini dosyasını indiremiyorum :( X6 telefonum listede çıkmıyor o dosyaya ihtiyacım var telefon kapalı bekliyorum öyle işim yarım kaldı acil yardım ediver bana :(

- - - Eklendi - - -

Tamam buldum dosyayı yükledim cfwyi :)

tamam kardeşim

efekentli63

Üye
Haqan kardeşim Mod arşivin için link verebilir misin bulamadım da mod arşivini

- - - Eklendi - - -

buldum kardeşim çok teşekkürler...

necrokub1

necrokub1

Üye
tck da bir tuşa basıldığında (kırmızı yeşil vb.) ekrana basılmıyordu, bir de java uygulamalar parlaklık ayarı yapmaya çalışınca atıyordu, bunda var mı böyle bir sorun?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tck da bir tuşa basıldığında (kırmızı yeşil vb.) ekrana basılmıyordu, bir de java uygulamalar parlaklık ayarı yapmaya çalışınca atıyordu, bunda var mı böyle bir sorun?

bahsettiğin hatalar yok... Gelçi hiç hata yok :)

kopilcik52

Üye
sağol benim telefon tamire gidecek ekran için gelince yapıcam inş olur da bu widgedler.rar ne işe yaricak

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
salur38078

salur38078

Üye
5228 e yapılabilir mi bu cfw

sametbilir

Üye
arkadasim 2 gundur ugrasiyorum ve yapamadim ist bahcesehir tarafinda oturan ve bu programi tele kurabilecek veya anlatabilecek bir arkadas varsa tel no mu birakiyorum rica ediyorum ulassin yardimci olsn 05366069232

- - - Eklendi - - -

arkadasim program guzel eline saglik ama bi kuramadm jaf programini indiriyorum setup bozuk cikiyo

- - - Eklendi - - -

arkadasim tum herseyi yaptim yukledm ve en son isleeme kadar geldm ini basip RM-356 seciyorum teli gormuyo daha sonra flaasha basiyorum tele zarar verir diyo evet diyp teli aciyorum ama tel pin koduna geliyo yani yukleme felan olmuyo nasil olcaak yardm edin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim 2 gundur ugrasiyorum ve yapamadim ist bahcesehir tarafinda oturan ve bu programi tele kurabilecek veya anlatabilecek bir arkadas varsa tel no mu birakiyorum rica ediyorum ulassin yardimci olsn 05366069232

- - - Eklendi - - -

arkadasim program guzel eline saglik ama bi kuramadm jaf programini indiriyorum setup bozuk cikiyo

- - - Eklendi - - -

arkadasim tum herseyi yaptim yukledm ve en son isleeme kadar geldm ini basip RM-356 seciyorum teli gormuyo daha sonra flaasha basiyorum tele zarar verir diyo evet diyp teli aciyorum ama tel pin koduna geliyo yani yukleme felan olmuyo nasil olcaak yardm edin

akşam 8 veya 9 gibi team wiewerdan bağlanıp ben yaparım.

sametbilir

Üye
arkadasim bu konuda bu sekilde yardimci olman sIKINTI cunku internetim yok telden girip tum programlari indirdim ondan sonra pcye attim benm tek sikinti yazilanlardan sadece jaf pc ye gore ayarlama konusunda uymadm suan eski pc kasasini kullaniyorum ve windows 2000 yuklu o
yuzden olabikir mi acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim bu konuda bu sekilde yardimci olman sIKINTI cunku internetim yok telden girip tum programlari indirdim ondan sonra pcye attim benm tek sikinti yazilanlardan sadece jaf pc ye gore ayarlama konusunda uymadm suan eski pc kasasini kullaniyorum ve windows 2000 yuklu o
yuzden olabikir mi acaba
aynen. xp ve üzerinde çalışır jaf

camouflage31

Üye
Selamun Aleyküm,
Hocam bu yükleme konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ? ufak bir sorunla karşılaşıyorum.

camouflage31

Üye
Bu yükleme hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?

Üst Alt