5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Selam kardeş ben şimdi deneyim dedim de. mulatör ile go diyince Jaf açılırken bir hata veriyor;
"BOX DRIVER NOT INSTALLED" diyor. Nese devam edim belki sorun olmaz dedim ama bir türlü beceremedim.Resimdeki gibi ayarlıyorum sonra flash diyip tel felan bağlıyorum.İşlemler yazıyor da alt kısımda orada "Reading IMEI" yazıyor ve direk hata veriyor.He birde bende Nokia X6 var ROM559 olduğu için ini den x6 yazanda ROM559 var onu seçiyorum. Gerçi ROM 536 da denedim ama olmuyor bir yardımcı olursan sevinirim.Birde işletim sistemi win8. Şimdiden teşekkürler...

o hatayı yok say pc ile alakalı sorun olmaz o. *#0000# yap rm ni öğren. Oluşturduğun klasörlerede aynı rm kodunu kullan. 4x4 ü kuracaksan eksik dosyaları 3x4 ten al. Jafta yapılan işlemleri kopyala buraya yapıştır daha çok yardım edeyim.

ca_sus

Üye
hakan hocam ben belle topbarı kullanmak istiyorum ama bunda bu sefer birbirine giriyor kullanma imkanımız yok demi bunda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ca_sus

Üye
tamam hocam senden cevap bekliyorum inşallah sağolasın

keremcem33

Üye
windows 7 64 bit kullanıyorum ama kurarkende hata veriyor kurduktan sonra işlemleri yapıyorum en son go dediğimde wincards.dll hatası veriyor yardım edecek yok mu

tel 5800 v60 rm-serisi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 64 bit kullanıyorum ama kurarkende hata veriyor kurduktan sonra işlemleri yapıyorum en son go dediğimde wincards.dll hatası veriyor yardım edecek yok mu

tel 5800 v60 rm-serisi

virüs programını kapat jafı tekrar indir ve kur. Jaf kurulmadı düzgün ondan yapıyor

FermaNHat

Üye
Eyw dostum sorunu çözdüm ben nokia felan klasörü oluştururken RM-536 yapmıştım anlatıma göre gittim ama RM-559 yapmam gerekiyormuş o klasörü de :D Sağol herşey için eline sağlık güzel olmuş

keremcem33

Üye
virüs proğramını kapatıyrum ama hala aynı hataar devam ediyorl

- - - Eklendi - - -

hata proğram yüklerken cable driveri güncelle diyo güncellerken hata veriyor

- - - Eklendi - - -

cannot create file C:\program files (x86)\ODEON\JAF\wincards.dll. şeklinde hata veriyor

skaynetx

Üye
"Local Mod açıldı kurdum bendee bu mod açıldı ben kapatıp aç tim kurulu idi kuruldumu acaba yoksa eksik mi kurdu bu mod kafada soru işareti kaldı usta andınlatırsan sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eyw dostum sorunu çözdüm ben nokia felan klasörü oluştururken RM-536 yapmıştım anlatıma göre gittim ama RM-559 yapmam gerekiyormuş o klasörü de :D Sağol herşey için eline sağlık güzel olmuş

:) rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

virüs proğramını kapatıyrum ama hala aynı hataar devam ediyorl

- - - Eklendi - - -

hata proğram yüklerken cable driveri güncelle diyo güncellerken hata veriyor

- - - Eklendi - - -

cannot create file C:\program files (x86)\ODEON\JAF\wincards.dll. şeklinde hata veriyor

winscards.dll i googleye yaz indir gerekli dizine at

- - - Eklendi - - -

"Local Mod açıldı kurdum bendee bu mod açıldı ben kapatıp aç tim kurulu idi kuruldumu acaba yoksa eksik mi kurdu bu mod kafada soru işareti kaldı usta andınlatırsan sevinirim

local modede kalması sorun teşkil etmez. Pc ile alakalıdır.

ca_sus

Üye
s.a hocam belle topbar için dönecektin bana ama

ca_sus

Üye
hocam dahili bileşen hatası veriyor yüklemiyor kusura bakma seni rahatsız ediyorum ama

ca_sus

Üye
neyse hocam okadar yapacak kadar işin ehli deyilim sağolasın

halilatici

halilatici

Üye
Kardeş rompatcher kurdum c ye attim şimdi napicam bişey olmadi nerden değiştircez font tema falan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş rompatcher kurdum c ye attim şimdi napicam bişey olmadi nerden değiştircez font tema falan

anlatım ana sayfada var daha detaylı nasıl anlatayım...

- - - Eklendi - - -

neyse hocam okadar yapacak kadar işin ehli deyilim sağolasın
o zaman siscontets ile çıkar. rom patcherdan open4all yamasını aktif et herhangi bir dosya yöneticisiyle c sys bin in içine at telefonu yeniden başlat

keremcem33

Üye
yaptım yine go dediğimde hata veryor aynı yazdığım şekilde

- - - Eklendi - - -

bütün işlemleri doğru şekilde yaptım wincard.dll indirdim ilgili dizine attım fakat yine aynı hatayı veriyor.yapacak bişey kalmadı herhalde

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yaptım yine go dediğimde hata veryor aynı yazdığım şekilde

- - - Eklendi - - -

bütün işlemleri doğru şekilde yaptım wincard.dll indirdim ilgili dizine attım fakat yine aynı hatayı veriyor.yapacak bişey kalmadı herhalde

siteden başka jaf indir onu kur... benim verdiğim jaf ilk cfw yi yaptığım zamanlardaki jaf...

Üst Alt