5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

halilatici

halilatici

Üye
arkadaşlar bunu nasıl yapcaz SYMBİAN BELLE F6 FONT DEĞİŞİMİ

Ekte Verdiğim Fontlar Symbian Belle İle Uyumludur. Tek bir Font'a Muhtaç Kalmanıza Gerek Yoktur...

Kurulumu: Rom Patcherdan ''Open4all'' Yamasını Aktif Edip. ''C'' Veya ''E'' Hangi Sürücüye Yüklemek Size Kalmış. Resource Klasörünü Atın Ve Telefonu Yeniden Başlatmanız Yeterlidir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
gayet açık anlatyım daha nasıl anlatayım

Arkehas

Arkehas

Üye
ben bu cwf yi c5-03 için kullanabilir miyim? Eksikleri hataları olur mu? Yüklenmesi farklı olur mu?

halilatici

halilatici

Üye
Rom Patcherdan ''Open4all'' Yamasını nasıl aftif etcez nereye atcaz kardeş

skaynetx

Üye
Öncelikle mükemmel bir çalışma ellerine sağlık başarılarının devamıni dilerim kardeşim (bir kaç sorum olacak sana program yükledim ama yüklerken hata verdi win7 de ama yinede yükledi takıldım nokta şurda (Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) bu klasörleri sırasıyla bizmi oluş turuyoruz nokıa içine ben o şekilde yaptım ama 2 soru XP Sp3 Seçip Tamam Diyoruz... [Kullandığım İşletim Sistemi Windows7 Sp1 Dir Aynıysa Onu Seçiyorsunuz] biz win7 kullanan karda sp3 seçiyor (3 soru Ve Son olarak Flaşh Basıp Kapalı Olan Telefonumuzu USB Kablosuyla Pc Ye Bağlayıp Power Tuşuna Bir Kez Basıp Bekliyoruz. . . Telefon Daha Sonra kendi Kendi Açıldıktan Sonra Symbian Belle Yüklenmiş Olacaktır.. bu yazıyı biraz açıklarsan daha faydalı olur kardeşim diyer arkadaşlara da yardımcı olur benim gibi belki anlamıyan vardır biraz daha açıklayıcı olursa memnun olurum kardeşim ilgi ve alaka için şimdiden teşekkür ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle mükemmel bir çalışma ellerine sağlık başarılarının devamıni dilerim kardeşim (bir kaç sorum olacak sana program yükledim ama yüklerken hata verdi win7 de ama yinede yükledi takıldım nokta şurda (Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 (Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz...) bu klasörleri sırasıyla bizmi oluş turuyoruz nokıa içine ben o şekilde yaptım ama 2 soru XP Sp3 Seçip Tamam Diyoruz... [Kullandığım İşletim Sistemi Windows7 Sp1 Dir Aynıysa Onu Seçiyorsunuz] biz win7 kullanan karda sp3 seçiyor (3 soru Ve Son olarak Flaşh Basıp Kapalı Olan Telefonumuzu USB Kablosuyla Pc Ye Bağlayıp Power Tuşuna Bir Kez Basıp Bekliyoruz. . . Telefon Daha Sonra kendi Kendi Açıldıktan Sonra Symbian Belle Yüklenmiş Olacaktır.. bu yazıyı biraz açıklarsan daha faydalı olur kardeşim diyer arkadaşlara da yardımcı olur benim gibi belki anlamıyan vardır biraz daha açıklayıcı olursa memnun olurum kardeşim ilgi ve alaka için şimdiden teşekkür ederim.

olmayan klasörleri siz oluşturuyorsunuz... Usb ile kapalı konumda bağla beklemede kalsın. Flaşa basıp ewet de açma kapama tuşuna birjez bas bıra başlıycak flaş işlemi. İşletim sistemin xp ise birşey yapma ama vista, win7 veya 8 ise uyumluluğu yap

M.A.D.

Üye
bir videoda haqan üstadın yaptığı belle modeli kullanılmış fakat 2. ekrana da uygulama eklenmiş bunu ne ile yapmış yapan arkadaş rica etsem bi haber etseniz bana

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir videoda haqan üstadın yaptığı belle modeli kullanılmış fakat 2. ekrana da uygulama eklenmiş bunu ne ile yapmış yapan arkadaş rica etsem bi haber etseniz bana

belle shell cfw sidir. Var sitede o cfw de

manyaq28

manyaq28

Üye
hakan hocam bu cfw de kullandığın wifi modunu verebilr misin . 5800 ve n97 elimde 5800 wifi buluyo n97 bulamıyor bu nasıl moddur arkadaş . rica etsem atabilirmisin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam bu cfw de kullandığın wifi modunu verebilr misin . 5800 ve n97 elimde 5800 wifi buluyo n97 bulamıyor bu nasıl moddur arkadaş . rica etsem atabilirmisin.

mod arşivimde gerekli modlar var

sedat76

Üye
üstat anlamadığım bir konu var indirdiğiniz 5800 anna klasörunde 3x4 ve 4x4 klasöru var bunları da mi rm-xxx klasörun içine aticaz onları anlamadım ne yapıcam o klasör leri

cakabey52

cakabey52

Üye
üstat anlamadığım bir konu var indirdiğiniz 5800 anna klasörunde 3x4 ve 4x4 klasöru var bunları da mi rm-xxx klasörun içine aticaz onları anlamadım ne yapıcam o klasör leri

Bendeki 4x4 klasörü eksik miydi ne. Ben bu işi ilk defa yaptım. Birincisinde 4x4 klasörünü kullandım olmadı, bende 3x4 klasörünü kullandım ve menüde öyle oldu, ikinci seferde klasörleri inceledim, 4x4'ün içindekiler eksik gibiydi. O zaman bende önce 3x4'ün klasörünü kullandım ama 4x4'ün içindekini 3x4'ün içine attım ve değiştirilsin mi sorusuna "evet" dedim.Menüde 4x4 oldu.
Benim sorum: iki kere flashlamama rağmen her ikisinde de telefon "Local Mod" da kalıyor. Bende yeniden başlat yapıyorum. Bu bana pek normal gelmedi. Birde ilk flashda telefon daha hızlı gibiydi, yani menü de uygulamalara tıklayınca hemen açılıyordu şimdi sanki çok az bi gecikmeyle açılıyor. Ayrıca çok güzel bir CFW olmuş. Hakan kardeşe teşekkürler.

carandiru

carandiru

Üye
Kardeşim o modun özelliği zaten telefonun şarj olduğunu bilgilendirmek amaçlı yeşil ışık yanıyor dolduğunda da sönüyor ;)

Hakan kardeşim yeni mod çıkacak mı? şarj olayında dolarken kırmızı dolduğunda yeşil olsa daha hoş olur sanki gerçi seni ne kadar zorlar bilmeden konuşuyoruz kusurumuza bakma, gerçekten kullanışlı cfw lerin olduğu için beklentilerimizde yüksek oluyor birde şu mini klavye olayını bi kaç cfwde gördüm ve seninkindede görmek harika olurdu başarılarının devamı dileğiyle kardeşim ellerine bilgine sağlık ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rm-xxx klasörü içine hangi menülü olanı kullanıcaksan onu atacaksın... Xxx olan yer 5800 da rm-356 dır... Rm-xxx yaparsan dosyaları jaf görmez

- - - Eklendi - - -

Bendeki 4x4 klasörü eksik miydi ne. Ben bu işi ilk defa yaptım. Birincisinde 4x4 klasörünü kullandım olmadı, bende 3x4 klasörünü kullandım ve menüde öyle oldu, ikinci seferde klasörleri inceledim, 4x4'ün içindekiler eksik gibiydi. O zaman bende önce 3x4'ün klasörünü kullandım ama 4x4'ün içindekini 3x4'ün içine attım ve değiştirilsin mi sorusuna "evet" dedim.Menüde 4x4 oldu.
Benim sorum: iki kere flashlamama rağmen her ikisinde de telefon "Local Mod" da kalıyor. Bende yeniden başlat yapıyorum. Bu bana pek normal gelmedi. Birde ilk flashda telefon daha hızlı gibiydi, yani menü de uygulamalara tıklayınca hemen açılıyordu şimdi sanki çok az bi gecikmeyle açılıyor. Ayrıca çok güzel bir CFW olmuş. Hakan kardeşe teşekkürler.

local modede kalması pc ile alakalıdır. Kurduğun uygulamalar tlfnu yavaşlatabilir...

- - - Eklendi - - -

Kardeşim o modun özelliği zaten telefonun şarj olduğunu bilgilendirmek amaçlı yeşil ışık yanıyor dolduğunda da sönüyor ;)

Hakan kardeşim yeni mod çıkacak mı? şarj olayında dolarken kırmızı dolduğunda yeşil olsa daha hoş olur sanki gerçi seni ne kadar zorlar bilmeden konuşuyoruz kusurumuza bakma, gerçekten kullanışlı cfw lerin olduğu için beklentilerimizde yüksek oluyor birde şu mini klavye olayını bi kaç cfwde gördüm ve seninkindede görmek harika olurdu başarılarının devamı dileğiyle kardeşim ellerine bilgine sağlık ;)

daha güncelleme düşünmüyorum. Daha üzerine katacak birşeyim ve bundan öteye gidemeyeceğimi açık açık söylüyorum. Şarj ışığını dolarken yeşil dolum bitince kırmızı ışık yanıp sönüp yapabilirim ama ekran tuş ışıklarında kimi yerlerde bozulmaya neden oluyor. En sorunsuzu böyleydi böyle yaptım bende...küçük klavyeyi ben kaldırdım eklemek için staticfeatures.dll dosyasını olan cfw den çekip sys/bin in içine at gelir klavye.teşekkürler sizlerde saolun....

CYBERstix

CYBERstix

Üye

jafta yapılanları kopyala yapıştır buraya ki daha çok yardım edeyim

- - - Eklendi - - -

bilgilendirme için teşekkürler. Sorulara bile geç cevap veriyorum yoğunluktan... Ama olsun şükürler olsun ki keyfimiz yerinde... Sen nasılsın...

- - - Eklendi - - -

kurduğun uygulamalardan kaynaklıdır... Birtanesi bağlanıyor internete kontrol et uygulamalarını

- - - Eklendi - - -

bu dosyayı temiz porttan çekip rofs2 e at sonrada flaşhla.... 101F8847

Bende iyiyi kardeşim saolasın çok sık giremiyorum bu aralar...çalışmalarında başarılar...

FermaNHat

Üye
Selam kardeş ben şimdi deneyim dedim de. mulatör ile go diyince Jaf açılırken bir hata veriyor;
"BOX DRIVER NOT INSTALLED" diyor. Nese devam edim belki sorun olmaz dedim ama bir türlü beceremedim.Resimdeki gibi ayarlıyorum sonra flash diyip tel felan bağlıyorum.İşlemler yazıyor da alt kısımda orada "Reading IMEI" yazıyor ve direk hata veriyor.He birde bende Nokia X6 var ROM559 olduğu için ini den x6 yazanda ROM559 var onu seçiyorum. Gerçi ROM 536 da denedim ama olmuyor bir yardımcı olursan sevinirim.Birde işletim sistemi win8. Şimdiden teşekkürler...

Üst Alt