haqanguven
Üye
Kurmanızı Kesinlikle öneriyorum Tereddüt etmenize gerek yok..
- - - Eklendi - - -
Harika bi iş çkarılmış elnze sağlık
teşekkürler sende saolasın yorumun için. Güle güle kullan
Kurmanızı Kesinlikle öneriyorum Tereddüt etmenize gerek yok..
- - - Eklendi - - -
Harika bi iş çkarılmış elnze sağlık
BEn 5800 kullanıyorum programda flasa basınca warning diye bir hata veriyor evete tıklıyom sonra Can't detect flashing server! böle diyor telefon kapalıyken power tusuna 1 kez basınca telefonu algılamıyor
Hakan bey yine mükemmeli yapmişiz.

Selam, Bu Cfw de realplayer olmadığı için mms://...... tv linkleri nasıl izleyebilirim Web üzerinden olmuyor?
Lütfen yardım...

Herşeyi yaptım fakat telefonum kapalıyken 1 kere power tusuna basınca telefonu pc algılamıyor :S ACil yardım
Herşeyi yaptım fakat telefonum kapalıyken 1 kere power tusuna basınca telefonu pc algılamıyor :S ACil yardım
Peki Abi Bağlantı adresini yazacağım seçeneği bulamadım, ayrıca sabırlı bi şekilde cevap verdiğin için teşekkürler :P
Realplayer de çok güzel tv adresleri buldum ama izleyemiyorum...
Telefon hala beyaz ekranda duruyor flash a basıp açma tuşuna da bastım değişen bir şey yok Error reading phone init data... NE KaDaR SURUYOR BU OLAY BİLGİSİ OLAN VARMI
Aylardır hakanın fp4 ünü kullanıyorum. sorunsuz... fp6 ya güncelleme ihtiyacı hissetmedim. Zararı olur mu diye soran arkadaş hiç merak etme bu telefonu kullanma süreni baya uzatıyor.Hakan bu arada sana da bir hal hatır sormadan geçmeyelim,konu dışı soru olsa da![]()
eline saglik yukarida gps var diye bildiri cikiyor onu nasil kapatabilirim
Dediğin gibi abi, Realplayeri ana menüye getirebilirsek sorun çözülebilir ama nasıl, Cevabını bekleyeceğim...![]()