5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kurmanızı Kesinlikle öneriyorum Tereddüt etmenize gerek yok..

- - - Eklendi - - -

Harika bi iş çkarılmış elnze sağlık

teşekkürler sende saolasın yorumun için. Güle güle kullan

djwimecdj

Üye
BEn 5800 kullanıyorum programda flasa basınca warning diye bir hata veriyor evete tıklıyom sonra Can't detect flashing server! böle diyor telefon kapalıyken power tusuna 1 kez basınca telefonu algılamıyor

eldum

eldum

Üye
Hakan bey yine mükemmeli yapmişiz.

erencanseven

Üye
yaa 3 qündür ugrasıyorum bi türlü kuramadım bii yardım ederseniz sevinirim
Adım Adım yapıyorum...
1 - İlk Nokia Suite Kurdum. Ve Çalıstırdım...
2 - Jaf Programını Kurdum...
3 - C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver Bu dizindeki Dosyaları System32'nin icine Attim.
4 - C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 böyle bir dizin oluşturdum ve içine RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V02 dosyasını attım.
5 - Emulatörü Söylediginiz Gibi uyumluluk Win Xp Sr pack 3 yaptım.
6 - Emulatörü Çalıstırdım ve Go Dedim.
7 - Jaf By Odeon Version 1.98.62 Acıldı. Ordan BBS Geldim. Manual Flash, Dead Usb, Factory Set, Normal Mode işaretledim.
veeee CRT 308 Tikini Kaldırdım. Use INI dedim ve RM-356 5800 D yi seçtim. Vee Tmm dedim.
8 - Flash Dedim. ( Telefon Bağlı Değil. ) Flash Dedikten sonra Gelen uyarıya Evet Dedim.

veee bire bir Çıkan statusü yazayim...

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!

Lütfen yardım edin Aklımı yicem yapamazsam kaç gündür ugrasıyorum...
$imdiden Çok Tskederim Kolay geLsin.

bilaluguz

Üye
sadece rofs2 değil arkadaşım dıger dosyalarıda atacaksın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefon dosyaları görmüyor. 4x4 ü kullanacaksan eksik dosyaları 3x4 ten al

nihat1977

Üye
Selam, Bu Cfw de realplayer olmadığı için mms://...... tv linkleri nasıl izleyebilirim Web üzerinden olmuyor?
Lütfen yardım...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

djwimecdj

Üye
Herşeyi yaptım fakat telefonum kapalıyken 1 kere power tusuna basınca telefonu pc algılamıyor :S ACil yardım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

nihat1977

Üye
Peki Abi Bağlantı adresini yazacağım seçeneği bulamadım, ayrıca sabırlı bi şekilde cevap verdiğin için teşekkürler :P
Realplayer de çok güzel tv adresleri buldum ama izleyemiyorum...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Peki Abi Bağlantı adresini yazacağım seçeneği bulamadım, ayrıca sabırlı bi şekilde cevap verdiğin için teşekkürler :P
Realplayer de çok güzel tv adresleri buldum ama izleyemiyorum...

valla tv hiç denemediğim birşey olduğu için bilmiyorum ama real playeri menüye getirmen için nasıl yapacağını pcye geçince söylerim

oguzhan8686

Üye
eline saglik yukarida gps var diye bildiri cikiyor onu nasil kapatabilirim

nihat1977

Üye
Dediğin gibi abi, Realplayeri ana menüye getirebilirsek sorun çözülebilir ama nasıl, Cevabını bekleyeceğim... :good:

mr.merts

Üye
s.a emeğine sağlık kardeş ne kadar sürüyor bu olay 30 dakikadır telefoon flash modunda değil dedi kaldı :) telefon beyaz ekranda duruyor Euro2 Turkey Black^0573741^60.0.003^001 Error reading phone init data...

- - - Eklendi - - -

yardımmmmmmmmmmmmm:((

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Aylardır hakanın fp4 ünü kullanıyorum. sorunsuz... fp6 ya güncelleme ihtiyacı hissetmedim. Zararı olur mu diye soran arkadaş hiç merak etme bu telefonu kullanma süreni baya uzatıyor.Hakan bu arada sana da bir hal hatır sormadan geçmeyelim,konu dışı soru olsa da:oke:

mr.merts

Üye
Telefon hala beyaz ekranda duruyor flash a basıp açma tuşuna da bastım değişen bir şey yok Error reading phone init data... NE KaDaR SURUYOR BU OLAY BİLGİSİ OLAN VARMI

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hala beyaz ekranda duruyor flash a basıp açma tuşuna da bastım değişen bir şey yok Error reading phone init data... NE KaDaR SURUYOR BU OLAY BİLGİSİ OLAN VARMI

jafta yapılanları kopyala yapıştır buraya ki daha çok yardım edeyim

- - - Eklendi - - -

Aylardır hakanın fp4 ünü kullanıyorum. sorunsuz... fp6 ya güncelleme ihtiyacı hissetmedim. Zararı olur mu diye soran arkadaş hiç merak etme bu telefonu kullanma süreni baya uzatıyor.Hakan bu arada sana da bir hal hatır sormadan geçmeyelim,konu dışı soru olsa da:oke:

bilgilendirme için teşekkürler. Sorulara bile geç cevap veriyorum yoğunluktan... Ama olsun şükürler olsun ki keyfimiz yerinde... Sen nasılsın...

- - - Eklendi - - -

eline saglik yukarida gps var diye bildiri cikiyor onu nasil kapatabilirim

kurduğun uygulamalardan kaynaklıdır... Birtanesi bağlanıyor internete kontrol et uygulamalarını

- - - Eklendi - - -

Dediğin gibi abi, Realplayeri ana menüye getirebilirsek sorun çözülebilir ama nasıl, Cevabını bekleyeceğim... :good:

bu dosyayı temiz porttan çekip rofs2 e at sonrada flaşhla.... 101F8847

enginsarıca

Üye
arkadaşlar o programı nerden indiriryoz

Üst Alt